Sondaj Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Sondaj Firmaları

Firma Ünvanı :
Statik Mühendislik -Yalçın Egemen
Açıklama :
Statik Mühendislik , 2010 yılında, kurulan, Ülke Genelinde hizmet veren , Yer bilimleri temelinde Mühendislik hizmeti sunan bir kuruluştur.
Mühendislik bilgi ve deneyimini , ihtiyaç duyulan, tüm alanlarda devam ettirip geliştirmek ve zaman için de, tüm Mühendislik alanlarında etkin bir konuma gelmek ana hedefidir.

Bu hedefe ; bilgi , teknoloji kullanımını , hoşgörü , saygınlık , adaletli rekabet , dürüstlük ve hakkaniyet temelinde uygulamayı ana prensibi edinmiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32386" border="0" alt="Kurumsal Sondaj Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Statik Mühendislik , 2010 yılında, Trabzonda kurularak, Ülke Genelinde hizmet eden , Yer bilimleri temelinde Mühendislik hizmeti sunan bir kuruluştur. Mühendislik bilgi ve deneyimini, ihtiyaç duyulan, tüm alanlarda devam ettirip geliştirmek ve zaman için de, tüm Mühendislk alanlarında etkin bir konuma gelmek ana hedefidir. Bu hedefe ; bilgi , teknoloji kullanımını , hoşgörü , saygınlık , adaletli rekabet , dürüstlük ve hakkaniyet temelinde uygulamayı ana p
Anahtar Kelimeler: Zemin etüd, sondaj

Statik Mühendislik -Yalçın Egemen Firma Yetkili Girişi Giriş