Dış Ticaret Şirketleri

Sektör : İthalat/ İhracat Firmaları : Dış Ticaret Firmaları

Firma Ünvanı :
Pier İç ve Dış Ticaret & E-Broker Hizmetleri
Açıklama :
PIER Ticaret, İstanbul/Türkiye’de Berkay YILDIRIM tarafından 2010 yılında kurulmuş, İç ve Dış Ticaret & E-Broker Hizmetleri veren bir firmadır. PIER Ticaret, son teknolojiyle müşterilerine hızlı ve yüksek verimli tedarik, ihracat ve ithalat servisleri sağlamaktadır.

Kurulduğu günden bu yana, sürekli büyüyen yapısı ve kaliteli hizmet anlayışıyla gelişen bir firma olan PIER İç ve Dış Ticaret & E-Broker Hizmetleri, yurtdışından Gıda, Mobilya, Doğal Taş ve Tekstil ürünleri tedarik etmek isteyen firmalarla işbirliği yapmayı amaçlamış ve bu amaç doğrultusunda faaliyette bulunduğu alanlar içerisinde güven ve başarı sağlamıştır.

PIER Ticaret, müşterilerine ihracat ve ithalat aşamaları boyunca yardımcı olmakta, isteğe göre “Fason Üretim, Özel Dizayn, Özel Marka Yapımı” projelerinde servis sağlamaktadır.

Ayrıca, talep edilen her türlü paketleme siparişleri kabul edilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32197" border="0" alt="Kurumsal Dış Ticaret Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: PIER İç ve Dış Ticaret & E-Broker Hizmetleri, doğal taş, tekstil, gıda, mobilya sektörlerinde ihracat, ithalat, tedarik, E-Broker Hizmetleri veren İstanbul’da kurulmuş bir firmadır.
Anahtar Kelimeler: Broker, ticaret, dış ticaret, ihracat, tedarik, e-broker, aracılık, taş, mermer, granit, doğal taş, traverten, tekstil, havlu, kumaş, nevresim, mobilya, gıda, zeytin yağı

Pier İç ve Dış Ticaret & E-Broker Hizmetleri Firma Yetkili Girişi Giriş