İnşaat Malzemeleri Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İnşaat Malzemeleri Firmaları

Firma Ünvanı :
KONTRAST İÇ & DIŞ YAPI DİZAYN ÜRÜNLERİ
Açıklama :
Firmamız inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu iç ve dış dekor ürünleri ve kaplama malzemeleri üretmektedir. Ürünlerimizi yüksek yoğunlukta XPS ve EPS polistren kütük ve plakalardan CNC Router ve CNC Router Freze tezgâhlarda yapmaktayız. Farklı ihtiyaçlara göre istenilen şekillendirmeyi yaparak yapılara değer kazandırıp ön plana çıkartmak üretim amaçlarımızdandır.
Ürünlerimiz çağdaş, ekonomik, esnek ve hafiftirler, kolayca montaj edilebilirler, Kullanıcıya yüksek verimlilik; uygulayıcıya rekabet gücü kazandıran, uygulamadaki hız ve kolaylıklarıyla kullanıcı dostu olan ürünlerimiz dayanıklıdır bakım gerektirmez aynı zamanda doğaya ve insan sağlığına zarar vermediğinden çevre dostudur. Cephe kaplama ürünlerimiz yüksek değerlerde ısı yalıtımı sağladığından ülke ve kullanıcı ekonomisine katkı sağlarlar.
Yaptığımız AR-GE çalışmalarının sonucu kendi üretimimiz olan dış cephe ürünlerinin kaplama harcı ve iç cephe ürünlerinde; yüksek teknoloji ile ürünlerimizin dekorasyonun ötesinde işlevsellik kazanması firmamızı farklı kılıyor. Mimari projenin temeli “hayal” ve “yaşam biçimi” nin gerçeğe dönüşmesi için geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmamız bunlarla da sınırlı kalmayıp sizin çizginize de boyut kazandırarak sınırsız alternatifler sunuyor. Kısaca “Hayaller yaşam biçimine dönüşüyor
Kontrast Yapının vizyonu doğrultusunda, gelişen ve güncel teknolojileri kullanarak, müşteri beklentilerini aşarak karşılayan, kolay satın alınabilir ve kullanılabilir, güvenilir ürünleri geliştirir, üretir ve satış sonrası hizmet veririz. Kalite yönetim sistemimizin ISO 9001 standardının gereklerini yerine getirecek şekilde dokümante edilmesi, belgelendirilmesi ve sürekli iyileştirilmek. şekilde yöneterek, İnşaat Yapı Malzemeleri sektöründe kalite açısından öncülüğümüzle örnek bir kuruluş olmak için tüm gücümüzle çalışırız.
4500 m2 açık alana, 2500 m2 KAPALI ALAN


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32140" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Malzemeleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KONTRAST İÇ & DIŞ YAPI DİZAYN ÜRÜNLERİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: KONTRAST, İÇ, &, DIŞ, YAPI, DİZAYN, ÜRÜNLERİ

KONTRAST İÇ & DIŞ YAPI DİZAYN ÜRÜNLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş