Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
Uzay Evim
Açıklama :
Açık ve kapalı alanlarınızda uygulanmak üzere farklı kapasitelerde planetarium çadır ve sistemleri kullanmaktayız.

Sistemin kurulum süresi yaklaşık 30 dakikadır. Sistemler 25 kişiden 100 kişiye kadar kapasiteye sahiptir.

Okuldaki ders saatlerine paralel olarak gösterimler yapılır. Belirlenen sayıdaki öğrenciler gösterime dahil olurlar.

Her seans 22 dakika sürmektedir.

Iştirakçi yaş grubuna uygun olarak seçilmiş özel planetarium kubbesinde gösterilen animasyonlu eğitim filmidir. Bu filmin örnegi yine dosyamızda mevcuttur.

Günlük gösterim kapasitemiz maksimum 1000 kişidir.

Gösterimin tamamı Astronomi konusunda yüksek öğrenim görmüş, mükemmel diksiyona sahip ve ayrıca çocuk konusunda uzmanlaşmış personeller tarafından yapılmaktadır.

Tüm gösterim programı okul giriş çıkış saatleri içerisine programlanmaktadır. Ayrıca farklı bir talep geldiği taktirde bu program değiştirilebilir.



Gökbilim konusunda yaşayan toplumumuzun tüm yaş gruplarında bu konu hakkındaki bilgi eksikliği konusunda son derece doyurucu bir program olduğunu düşünmekteyiz. Bunun yanında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "İstikbal Göklerdedir" cümlesinden yola çıkarak çocuklarımızın ilgi alanlarını bu yönde geliştirmesi gelecek planlarında gök bilim konusunda uzmanlaşması veya alt yapılarının oluşması ve kıymetli vakitlerini, hobi zamanlarını gökbilim konusundaki eğitsel faaliyetlerle geçirmesine bir katkıda bulunabilirsek bu bizim için son derece mutluluk ve gurur kaynağı olacaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32066" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: uzayevim.com
Anahtar Kelimeler: planetaryum, uzay evi, planetarium, space, uzay, yıldızlar, eğitim, okul, kiralama, güneş sistemi, gezegenler, dünya, ay, mars

Uzay Evim Firma Yetkili Girişi Giriş