Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Has-Mak
Açıklama :
HAS-MAK , 1997 yılında talaşlı imalat sektörüne, Ostim Sanayi Bölgesi 200 m² kapalı alanda faaliyet göstermeye başlamıştır. Firmamız , sektörün gereklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak 2002 yılında Ağır Sanayi Yedek Parça İmalatı ve İşlemesi üzerine kapasitesini yükselterek Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesinde 2000 m² kapalı alanı bulunan fabrikasını da devreye sokmuştur. Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda firmamız kapasitesini büyütmeye devam etmiş ve bu doğrultuda 2009 yılında 3000 m² kapalı alana sahip yeni fabrikasında imalatına başlamıştır.
HAS-MAK, bünyesinde her geçen yıl teknolojik gelişmeleri takip ederek makine parkurunu genişletip yenilemekte ve bu doğrultuda önemli adımlar atmaktadır.
HAS-MAK, yurt içi ve yurt dışındaki siz değerli müşterilerimize daha kaliteli ve daha hızlı hizmet vermek amacıyla eğitimli çalışan personeliyle yenilikleri kendisine ilke edinip, kalitesinden ve dürüstlüğünden ödün vermeden hizmet vermeye devam edecektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32007" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: HAS-MAK, bünyesinde her geçen yıl teknolojik gelişmeleri takip ederek makine parkurunu genişletip yenilemektedir.
Anahtar Kelimeler: has-mak. com. tr, hasmak, has-mak, makina, makine, hasmak makina, diktorna, dik torna, organize, sanayi, ASO, OSBUK, osbük, KOSGEB, Ankara, Sanayi, organize, bölge, Termik Santrallari, Rafinerileri, Çimento Fabrikaları, Boru Hatları, Hidroelektrik Tesisleri, Demir-Çelik Tesisleri, Cam Fabrikalari, Imalat, Montaj, Makina Bakım, Silo, Siklon, Degirmen, Cimento Degirmeni, Komur Degirmeni, Celik Konstruksiyon, Enerji, Makina Bakim, Koruyucu Bakim, Buhar Kazani

Has-Mak Firma Yetkili Girişi Giriş