Spor Sektörü Şirketleri

Sektör : Spor Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
tsstur
Açıklama :
2003 yılında Alman pazarı ile sektöre başlayan tsstur 2008 yılına kadar teamtravel ile çalışarak incoming hizmeti vermiştir.

tsstur 2008 yılından itibaren iç pazarada hizmet vermeye başlamış ve sektörde 17 Yılı geride bırakan Sayın Serkan Çeri´nin yönetiminde sektöre yeni ve dinamik bir soluk getirmiştir.

Türkiye' nin iç pazardaki ilk ve tek tatil, spor ve seminer Turizm Seyahat Acentası tsstur bünyesinde yetiştirdiği profesyonel kadrosuyla Yurtiçi ve Yurtdışı turlar, spor ve kamp organizasyonları, İncentive Kongre departmanlarıyla hizmet vermektedir. Bugüne kadar müşteri memnuniyetini kendine prensip edinmiş olan tsstur misafirlerine daha iyi hizmet verebilmek için dinamik kadrosuyla her geçen gün kendini daha da yenileyip geliştirmektedir.

tsstur çeşitli pazarlar ile çalışarak farklı tur operatörlerine incoming hizmetleri vermektedir.

interAnaliz. com Antalya da web tasarım hizmetleri sunmaktadır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=31909" border="0" alt="Kurumsal Spor Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Turizm seyahat acentası olan tsstur, yurtiçi, yurtdışı turları, spor, kamp ve organizasyonları, incentive kongre organizasyonlarıyla Antalya da hizmet vermektedir.
Anahtar Kelimeler: yurtdışı turları antalya, kongre organizasyonları, spor organizasyonları, yurtiçi turları antalya, futbol kulüpleri kampı, futbol kampı organizasyonu

tsstur Firma Yetkili Girişi Giriş