Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Tecpro Bilgi Teknolojileri
Açıklama :
Tecpro sektördeki tecrübesini en iyi şekilde kullanarak sunduğu çözüm ve hizmetlerini her geçen gün geliştiren güçlü yapısı ve yenilikçi ürünleriyle müşteri memnuniyetinin kalıcı olması ve hizmet verimliliğinin devamlı artması hedefiyle Bilgi Teknolojileri alanında faaliyet göstermektedir.

Merkezi İstanbul’da olan şirketimizin, Ankara ve İzmir’de bölge müdürlükleri bulunmaktadır. 60’ın üzerinde çalışanı bulunan şirketimiz, teknoloji üreticisi olan, konusunda lider bir çok dünya markasının distribütörlüğünü yapmakta ve satış sonrası teknik servis hizmetlerini vermektedir.

Temeldeki hedefimiz satış ve dağıtımını yaptığımız tüm ürünleri onarabilmek, onarabildiğimiz ürünleri satmaktır. Tecpro olarak görüntüleme sistemleri, baskı sistemleri, eğitim teknolojileri , bilgisayar ve çevre birimleri ve barkodlu otomasyon sistemleri üzerine, birbirini tamamlayıcı, ürün yelpazesine sahibiz. Bu alandaki ürün gruplarında uzmanlaşmış, teknik ve satış danışmanlığı yapabilecek kapasitede bilgi birikimine sahip olmak gibi bir iddiamız var. Üründen ziyade sağlayacağı faydaları tespit edip, birden çok ürünü bir araya getirerek çeşitli sektörlere yönelik alternatifli çözümler geliştirmekteyiz.

Marka ve Ürünlerimiz;

Epson markasının LCD video projektörleri, geniş format yazıcıları, TM-POS yazıcıları,
Zebra barkod ve kart yazıcıları ,
Datalogic barkod okuyucu ve el terminalleri,
Motorola barkod okuyucu ve el terminalleri,
Bixolon pos yazıcıları ve müşteri göstergeleri,
TVS pos monitörleri,
Senor Pos Terminalleri,
Tecvision DLP video projektörleri, askı aparatları ve görüntüleme perdeleri
Sanyo LCD video projektörleri
e-BEAM akıllı tahta sistemleri


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=31803" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: TecPro Bilgi Teknolojileri, Epson, LG, Panasonic, TecVision, Etkivizyon, Zebra, Samsung, Bixolon, Sanyo
Anahtar Kelimeler: projectör, projector, barkovizyon, barko, barco, barcovision, tepegöz, sunum cihazı, görüntü sistemleri, doküman kamera, laserpointer, lazerpointer, askı aparatı, tavan aparatı, teleskopik aparat, görüntü perdesi, görüntüleme perdesi, tripod perde, üç ayaklı perde, motorlu perde, storlu perde, taşınabilir perde, ters görüntü perdesi, backvision, ters görüntü, arkadan görüntü perdesi, arkadan görüntüleme, şeffaf perde, saydam perde,

Tecpro Bilgi Teknolojileri Firma Yetkili Girişi Giriş