Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
YILDIZNET BİLİŞİM BİLGİSAYAR VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. - Akınsoft Edirne Bölge Bayi
Açıklama :
YILDIZNET, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe hizmet vermek amacı ile 2004 yılında kurulmuştur. Bu sektörde ihtiyaç duyulan Bilgi Güvenliği, Sistem Entegrasyonu, Ağ Güvenliği, Teknik Destek, Bakım Anlaşmaları ve Teknolojik Danışmanlık ana konularında hizmet vermektedir.

Amacımız, hızla gelişen bu sektörde teknolojiyi takip ederek bilgi-işlem söktöründe hizmet alan kurum, kuruluş ve kullanıcılara yeni ve akılcı çözümler üretmektir.
http://www. yildiznet. com. tr http://www. edirneakinsoft. com


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=31747" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: YILDIZNET BİLİŞİM BİLGİSAYAR VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. - Akınsoft Edirne Bölge Bayi firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: bilisim, bilişim, teknoloji, teknolojileri, güvenlik, yildiznet, serdar yildiz, serdar yıldız, bilgisayar, edirne, içerik filtreleme, dış kaynak, antivirüs, ağ, network, yedekleme, felaket önleme, servis, bakim, bakım, anlasma, check point, checkpoint, trend micro, firewall, websense, cisco, kiosk, akinsoft, akınsoft edirne, edirne akınsoft, akınsoft, arena, armada, infonet, akora, araç takip, filo takip, araç izleme, kamera, kamera sistemleri, alarm, ala

YILDIZNET BİLİŞİM BİLGİSAYAR VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. - Akınsoft Edirne Bölge Bayi Firma Yetkili Girişi Giriş