Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
TEMELLİ GRUP
Açıklama :
Kalitede Sürekliliği Sağlamak için; Kalite Belgelerimiz

Doğru, çabuk ve güvanilir hizmetin ilk defada vermeyi, her koşulda müşteri mem­nuniyetini sağlamayı. Kalite Yönetim Sisteminin uygulanmasında sürekli iyleştirmenin sağlanmasını, personele sağlıklı ve güvenli çalışma ortamı ile sürekli eğitim olanaklarını temin etmeyi amaç edinmiştir.

TEMELLİ GRUP verilecek hizmet ile ilgili ayrıntılara, temiz, sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturulması için her türlüdesteği sağlamayı taahhüt etmektedir.

Temizlikte en etkin malzemeyi kullanarak doğal dokuyu zedelemeden, tüm teknik imkanları kullanarak, uzman kodrosu ile hizmet verdiği tüm kurum ve kuruluşlarda titiz­likle hareket eder. Temizlik, bakım ve dezenfeksiyon hijyenik en önemli koşulları olarak kabul edilmektedir.

MİSYON : Müşteri memnuniyeti ilkesinden hareketle kaliteli elemanlar istihdam ederek uluslararası kalite standartlarına ulaşmak, müşteri odaklı hizmet anlayışını yerleştirmek, sağlıklı bir şekilde büyüyerek sektörünün güvenilen, vazgeçilmeyen firmalarından biri haline gelmek.

VİZYON : Türkiyede temizlik sektörünün önde gelen, güvenilir kuruluşu olarak; çalışanlarımıza iyi bir eğitim verip, uygun iş ortamları sunarak; onların hizmet ettikleri yerin bir parçası olmasını sağlamak, iş ortaklarımızın kaliteli bir hizmet süreci sonunda koşulsuz mem­nuniyetlerini kazanarak yaşanabilir bir çevre sağlamaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=31112" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: TEMELLİ GRUP firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: TEMELLİ, GRUP

TEMELLİ GRUP Firma Yetkili Girişi Giriş