İnşaat Taahhüt Hizmetleri Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İnşaat Taahhüt Hizmetleri Firmaları

Firma Ünvanı :
AKIN CİVATA HIRDAVAT İNŞAAT TAAH.SAN.İÇ ve DIŞ TİC.LTD.ŞTİ
Açıklama :
Bağlantı elemanları, iş güvenliği, makine, el ve bahçe aletleri, hırdavat, teknik takım, yapı ve elektrik malzemeleri ile 25. 000 çeşidi kapsayan ürün yelpazemizle bir işletmenin ihtiyaç duyabileceği tüm ürün gruplarını uygun fiyat ve güvenilir markalarla sizlere ulaştırmak asıl hedefimizdir. Akın Civata ailesi olarak sadece satış esnasında değil satış sonrasında da tüketici haklarını koruyarak müşteri memnuniyetini sağlamak başlıca görevimizdir. Akın Civata bundan sonrada siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini arttırmak, karşılaşacağınız her türlü tedarik problemini çözmek amacıyla daha gayretli ve özenli çalışmaya devam edecektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=31016" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Taahhüt Hizmetleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Akın Civata 1999 yılında Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuştur. Müşteri potansiyelimizi geliştirmek ve daha geniş bir bölgeye hizmet verebilmek adına 2003 yılında İvedik Organize Sanayi bölgesinde bir mağazamız daha açılmıştır.
Anahtar Kelimeler: , Akın, Civata, İnşaat, Hırdavat

AKIN CİVATA HIRDAVAT İNŞAAT TAAH.SAN.İÇ ve DIŞ TİC.LTD.ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş