Kozmetik Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları : Kozmetik Firmaları

Firma Ünvanı :
P.D.J. Açık Parfüm
Açıklama :
TİCARİ YATIRIMCIYA ÖNEMLE DUYRULUR…

Kazanımı yüksek olan sektörümüzde; sirkülasyon hızının yüksekliği ve kar oranının üst düzeyde olması nedeniyle iştahlanan irili ufaklı imalatçılar olmuştur. Bu imalatçılar bayilik şartlarını en minimal düzeye getirerek sözde bayilikler satmaktadırlar.
Minimal rakamlarla sözde bayilik veren bu firmalar, kar oranlarını hiçe sayarak sözde bayilik vermiş olmalarından ötürü zaman içerisinde verdikleri hizmet ve ürün kalitesinden taviz vermek zorunda kalıp; hem açık parfüm sektörünün adını, hem onlara inanıp sözde bayilik alan siz değerli yatırımcıların adlarına leke sürmüş olacaklardır.

Yapacağınız yatırım esnasında birim başı 30 kuruş, 50 kuruş gibi ucuza ürün alma düşüncesinde olan zihniyete aldanıp alacağınız ürünün kalitesinden şüphe ederek tüketiciye sunamazsınız, kendi şüpheniz varken tüketiciyi inandıramazsınız. Oldu ki tezgahtar marifeti ile satışı sağladınız bu ancak bir defa olur süreklilik sağlamaz.
Yapacağınız yatırımın ufaklığı yarın sizi desteklemek zorunda olan üreticinin ufaklığı ile eşdeğer olabilir.

Siz değerli iş ortağı adaylarımız; parfüm alış fiyatları ve bayilik şartlarının minimal rakamlar oluşuna aldanıp cebinize ve ticari cesaretinize zarar vermeyin, sektördeki öncü isimlerle iş ortaklığında bulunun.

AÇIK PARFÜM SEKTÖRÜNE GEREKEN SAYGIYI GÖSTEREN, YAPTIĞI İŞİ LAYIKI İLE YERİNE GETİREREK BU MESLEĞİ BUGÜNLERE TAŞIYAN TÜM USTA VE ÜSTADLARIMIZA SAYGIYLA.

P. D. J. KOZMETİK.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=30712" border="0" alt="Kurumsal Kozmetik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Acik parfum sektöründe 9 yili askin süredir hizmet verdigimiz müsterilerimize bir adim daha yakiniz.Acik parfum bayisi olmak icin dogru adres. Kalici Acik Parfumun buyusunu sizde PDJ Acik Parfum ile Hissedin.
Anahtar Kelimeler: Acik Parfum , Parfum , Kolonya , Sampuan , Temizlik , Koku, Parfum Bayiligi, Parfum siparis , hediye parfum. acik parfum bayiligi.

P.D.J. Açık Parfüm Firma Yetkili Girişi Giriş