Fuar ve Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Fokus Mimarlık
Açıklama :
Dünyanın Her Yerindeki Fuar Katılımlarınızda Stand Alana Otel Bedava
60 tlden başlayan modüler stand
80 tlden başlayan ahşap stand
40 $dan başlayan otel hizmetleri. . . .

Şirketimiz 2007 yılında İstanbul Mecidiyeköy merkezli kurulmuştur. 2008 yılında Almanya da 130 yıllık stand tecrübesi bulunan VOSGERAU ile ortak olmuştur. 10. 000 m2 depo 5. 000 m2 imalatımız bulunmaktadır. Deneyimli çalışanlarıyla birlikte başarılı çalışmalara imza atarak, kuruluşundan bu yana birçok firmaya stand tasarımı yapmıştır.

Mağaza, ofis, ev, fuar ve ürün stand Tasarım&İmalat&Uygulama, Kongre Organizasyonları, Fuar Organizasyonları, Seminer Organizasyonları, Ürün ve Hizmet Lansmanları, Aile Günü Organizasyonları, Yurtiçi ve Yurtdışı Bayi Toplantıları ve Gezileri, Yurtiçi ve Yurtdışı Otel Rezervasyonları, Yurtiçi ve Yurtdışı Uçak Bileti Rezervasyonları, Standart ve Lüks Araç Kiralamaları, Havalimanı Transferleri, Vize Takibi gibi birçok noktada komple hizmet vermeye çalışmaktadır.

Yurtdışında çalışma gösterdiğimiz ülkeler; Avrupa Birliği Ülkelerinin tamamı Afrika Ülkeleri ve Ortadoğu ülkeleridir. Ayrıca Tüm Türkiye’de de faaliyetlerimize devam etmekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=30565" border="0" alt="Kurumsal Fuar ve Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Firmaların istekleri doğrultusunda Fuar Standı, Mimar tasarım, stand tasarımı, ofis dekorasyonu, mimarlık, iç dekorasyon konularında Dünya’nın her noktasında hizmet verebilmektedir.
Anahtar Kelimeler: Stand Tasarımı, Fuar Standı, fuar tasarımı, fuar stand tasarımı, Fokus, mimari tasarım, modüler stand, Tasarım, ahşap stand, Stand, Fuar, Dizayn, Fokus Tasarım, Mimarlık, Stand hostesi, Fuar güvenliği, Lansman, Teşhir standı, Ofis dekorasyonu, Mağaza dekorasyonu, İç dekorasyon, iç mimarlık

Fokus Mimarlık Firma Yetkili Girişi Giriş