Madeni Yağlar Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Madeni Yağlar Firmaları

Firma Ünvanı :
Çağlaroğlu Petrol Ürünleri Kimya San. Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi`nde 1995 Yılında Kurulmuş Olan Çağlaroğlu Petrol Ürünleri Kimya San. Tic. Ltd. Şti. Madeni Yağ Sektöründe Hizmet Vermektedir. şirketimiz Kurulduğu Yıldan İtibaren Tüpraş A. ş. Bayisidir. yıllık 12. 600 Ton Üretim Kapasitesine Sahiptir. gresler Ve Madeni Yağlar İçin Gerekli Katıkları Yurt İçi Ve Yurt Dışından Temin Etmektedir.

%100 Yerli Sermaye İle Kurulmuş Olan Şirketimiz Tescilli Efor® Markasıyla Madeni Yağ , Motor Yağları , Bıçkı Yağları , Hidrolik Sistem Yağları , Dişli Yağları , Gresler , Otomotiv Özel Ürünleri İmal Etmektedir. ,

Deneyimli Personeli İle Şirketimiz Otomotiv Sanayi , Demir-çelik Sanayi , Tekstil Sanayi Ve Tarım V. b. İş Kollarında Tüketilen Yağ Ve Greslerin Üretimini Yaparak Hizmet Vermeye Devam Etmektedir.
Hedefimiz Gerek Yurt İçi Gerek Yurt Dışı Pazar Payımızın Her Geçen Gün Artırarak , Kaliteden Ödün Vermeden Tercih Edilen Ürünlei Üreten Bir Firma Sıfatı İle Sürekliliğimiz Sağlamaktır.

Bu Amaçla Firmamız Sahip Olduğu Tse Uygunluk Belgeleriyle Uyumlu Ürünlerini Kalite Kontrol Sisteminde Gerekli Testlerden Geçirerek , Yıllardır Sağladığı Güvenle Nihai Tüketiciye Ulaşmasını Sağlamaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=30288" border="0" alt="Kurumsal Madeni Yağlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: efor, madeni, motor, gres, bicki, katiksiz, disli, caglaroglu
Anahtar Kelimeler: Çağlaroğlu, Petrol, Ürünleri, Kimya, San., Tic., Ltd., Şti.

Çağlaroğlu Petrol Ürünleri Kimya San. Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş