Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Akor Müzik ve Organizasyon
Açıklama :
Akor Müzik ve Organizasyon; 2000 Yılında Almanya Berlın de müzik organizasyonları konusunda hizmet vermek üzere kurulmuş olup çalışmalarını 2005 yılından itibaren aynı isim altında Türkiye’ye de taşımıştır. .

Organizasyon sektöründe; ses, sahne, grup ve sanatçı organizasyonlarından; davet, açılış, sempozyum, festival, kongre organizasyonlarına kadar birçok alanda başarılı ve güzel işler yapabilmenin huzurunu yaşıyor, tecrübelerimizin güvenini taşıyoruz.

Halen düzenlemiş olduğumuz açılışlar, bayi geceleri, kurumsal organizasyonlar, bireysel organizasyonlar, müzik organizasyonları ile hizmet vermekteyiz.

Hizmet sunduğumuz konularda genellikle kendi bünyemizdeki malzeme, teknik personel ve ekipmanlarımızdan yararlanmaktayız. Son teknolojik olan malzeme ve ekipmanlarımız firmamızın profesyonel personelleri tarafından kullanılmaktadır.

Müzik gruplarında ve orkestralarımızda yer alan müzisyenlerimizin bir kısmı; ünlü sanatçılar ile çalışmış olup , bir kısmı Kent orkestrası ve bir kısmı da profesyonel kayıt stüdyolarında aranjörlük ve müzik direktörlüğü yapmaktadır.

Firmamızın kurucusu ve Genel müdürü VELİ DÜZENLİ ; 1973 Berlin doğumlu. Konservatuar mezunu. 2000 yılından bu yana profesyonel olarak müzik organizasyon faaliyetleriyle uğraşmaktadır. 2000 yılında müzik & organizasyon firmasını kurup, Akor Müzik ve Organizasyon tarafından düzenlenen organizasyonlarda yöneticilik yapmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=30208" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Akor Müzik ve Organizasyon firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Akor, Müzik, ve, Organizasyon

Akor Müzik ve Organizasyon Firma Yetkili Girişi Giriş