Ambalaj ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Sagbil Makine
Açıklama :
Bugünkü ismiyle; Sağbil Makine San. Tic. Ltd. Şti. , 1962 yılında Mehmet Ali Sağbili tarafından küçük bir torna atelyesi olarak Konya'da faaliyete geçmiştir.

Kuruluşundan bugüne değin, tarımdan endüstriye kadar çok geniş bir yelpazede "yan sanayi" olarak hizmet vermiştir. Yedek parça konusunda üretmiş olduğu mamüllerindeki kalitenin yanı sıra, milli sermayemizin ülke sınırları içinde kalması konusunda da büyük katkı sağlamıştır. Varolduğu süre içinde, gelişen teknolojiyi günü gününe takibe çalışmış ve makine parkuruna yapmış olduğu yatırımlarıyla, başta Konya olmak üzere, ülke sanayisinin en büyük destekçilerinden biri olmuştur. Bünyesinde istihdam ettiği kalifiye eleman ve mühendislerinin yürüttükleri araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu, paketleme sektöründe ihtiyaç duyulan makine ve ekipmanlardaki dışa bağımlılığı tesbit etmiş ve söz konusu makineleri ülke dahilinde üretebilmek amacıyla 1993 yılında şirketleşmiş ve üretim programını genişleterek yeniden düzenlemiştir.

Paketleme sektörüne hizmet edecek makinaların projelendirme işlemini kendi bünyesinde gerçekleştirerek her yönden ülke şartlarına uygun bir şekilde düzenlemiş ve söz konusu sektörün hizmetine sunmuştur. Üretiminin büyük bir kısmını ihraç eden Sağbili Makine , 2001 yılında ISO 9001 belgesi alarak kalitesini tescillendirmiştir. Makinelerini yeniden dizayn ederek CE belgelerini almıştır.
Üretimini gerçekleştirdiği makineler ; dolum , titreşim , ağız kapatma , otomatik ve manuel şirink ambalaj , irmik dolum ve dikey paketleme (toz , granül , sıvı ) makineleridir. Son olarak da tam otomatik un paketleme makinesini sektörün hizmetine sunmuştur.

Tecrübeli teknik kadrosu, modern üretim anlayışına sahip yetişmiş iş gücü ile yürüttüğü faaliyetlerinde sürekli destek gören ve kendi sahasında bir profesyonel olmanın haklı gururunu yaşayan Sağbili Makine, bundan böylede hitap ettiği sektöre yönelik seçkin ve dinamik çalışmalarını, geliştireceği yenilikler ile sürdürecektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=30169" border="0" alt="Kurumsal Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sağbil Makine Un Dolum Dikey Paketleme Sıvı Dolum Bakliyat Paketleme ve Dolum Makineleri üreticisi
Anahtar Kelimeler: un dolum, paketleme, sıvı dolum, bakliyat, dolum makinesi, paketleme makineleri, dolum makineleri, dolum makinası, makina, makine, un, paket, dolum, un dolum, un makine, bakliyat, bakliyat makine, bakliyat dolum, sıvı dolum, sıvı paketleme, kuruyemiş, kuruyemiş paketleme, kuruyemiş dolum, tuz dolum, tuz paketleme, makina üretim, üretici

Sagbil Makine Firma Yetkili Girişi Giriş