Eğlence Sektörü Şirketleri

Sektör : Eğlence Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Kampist
Açıklama :
Amacımızı tek cümle olarak özetlememiz gerekir ise İstanbul ve çevresinde oturan bireylerin sosyal ve kültürel olarak daha aktif olmalarını sağlamaktır.


Bu bağlamda Kampist, üyelerine eğitim, seminer, etkinlik ve kamp duyuruları geçmektedir. Kampist hiçbir kar amacı gütmemektedir.


Eğitimsel amaçlarımız: Kampist üyelerinin CV’lerini geliştirmelerine yardımcı olmak ve onlara katkıda bulanabilmek. Tüm ücretsiz seminer ve eğitim duyurularını araştırarak üyelerimize bildirmek. Bu sayede eğitim seviyesi daha yüksek bir toplum oluşturabilmek.


Etkinlik amaçlarımız: Amacımız, doğa, spor ve kamp aktivitelerinin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayarak şehrin stresinden biraz olsun uzaklaşmak. Bu duygu hepimizde heyecan, coşku yaratır ve çoğu zaman da bağımlılık yapar. Doğanın koynunda yapacağımız bir kamp etkinliği sırasında yaşayarak öğreneceğimiz birçok şey, kent yaşamında da bizlere yardımcı olacaktır. Etkinliklerimizde geçirdiğimiz hoş zaman ile hayatımız renklenecek ve daha yaşanır, eğlenceli bir hal alacak.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29813" border="0" alt="Kurumsal Eğlence Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kampist - Ä°stanbul Sosyal Etkinlik ve Kamp Topluluğu
Anahtar Kelimeler: istanbul, kamp, çadır, tulum, erikli şelalaleri, şile, kefken, büyük ada, kampçılık, kamp malzemeleri, kamp ateşi, kamp çadırı, kamp , etkinlik, paintball, atv, bungiejamping, doğa yürüyüşü, sosyal etkinlik, parti

Kampist Firma Yetkili Girişi Giriş