Güvenlik Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Güvenlik Firmaları

Firma Ünvanı :
Çetin Group- Çetin Güvenlik
Açıklama :
Çetin Group 1998 yılında ÇETİN GÜVENLİK adı altında, Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapmakta iken, geçirdiği bir helikopter kazası sonucunda, harp malulü olarak emekliye ayrılan, yurt içi ve yurt dışında güvenlik ve koruma hizmetleri konusunda birçok belgelendirme eğitimini başarıyla tamamlayan Su Altı Taarruz (SAT) Komandosu Ahmet ÇETİN tarafından kurum, kişi ve şirketlerin Özel Güvenlik ihtiyacı göz önüne alınarak Çerkezköy’de kurulmuştur.
Çetin Group konularında uzman kadrosu, 4000 çalışanı ile ülke genelinde 300 noktada hizmet vermektedir. Çerkezköy, Çorlu, Lüleburgaz, İstanbul, Bolu ve İzmir’de Bölge Müdürlükleri, Ankara, Adana ve Trabzon’da irtibat noktaları bulunmaktadır. Bünyesinde kendisine ve sektöre Özel Güvenlik Görevlisi yetiştiren 3 Özel Güvenlik Eğitim Kurumu ile ileri teknoloji güvenlik sistemlerini izlemek ve uygulamak amacıyla oluşturulmuş Elektronik Güvenlik Sistemleri Birimi barındıran Çetin Özel Güvenlik, bu alanlarda tek olma özelliğini sürdürmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29701" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çetin GROUP Bünyesinde Çalıştırdığı 4000 Personel ile Sizlere Özel Güvenlik, Temizlik Hizmetleri, ve Kişisel Güvenlik, Elektronik Güvenlik üzerine Etkin Hizmet Vermektedir.
Anahtar Kelimeler: Çetin, Group-, Çetin, Güvenlik

Çetin Group- Çetin Güvenlik Firma Yetkili Girişi Giriş