İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Ordu Yeşilvadi Konutları
Açıklama :
OrduYeşilvadi konutları, Ordu'nun en yeşil alanlarından Cumhuriyet mahallesi Akçatepe vadisinde modern bir planlama ile kurulmakta olup, çağdaş ve konforlu konutunuzda yaşamanın haricinde doğal yaşamın içinde çevreyle bir bütün olacaksınız. Dörtyol kavşağına 700m ve yeni yapılacak çevre yoluna 200m mesafede bağlantı yollarıyla şehir yaşamından fazla uzakta kalmayacaksınız. . Aracınızla şehir merkezine sedece 5 dakika mesafede olmanın avantajlarını yaşayacaksınız.
Ordu Yeşilvadi Konutları, Ordu için büyük dönüşümün başlangıcını simgeleyen mükemmel bir projedir. Mimari olarak akılcı tasarlanmış, sosyal faaliyetleri sınırsız düşünülmüş, teknolojik altyapısı ve güvenlik donanımı sağlanmış bir proje.
Ordu Yeşilvadi Konutları Ordu'nun en büyük konut projelerinden biri, Bu kadar hassas düşünülmüş projede aradığınız yaşamı bulacaksınız. . . Net 21. 400 m² toplam yaşam alanı Net 3. 000 m² bina yerleşimi, sınırsız doğal yaşam alanı , toplam 6 adet, 4'lü Blok bina tipi, 125 m² lik tek tip toplam 180 daire.
Ordu Yeşilvadi Konutları tek tip konut üretimiyle standart yaşamda ayrıcalıkları ortadan kaldırmış, ortak bir düzenlemeyle mükemmellik sağlamıştır.
Ordu Yeşilvadi Konutlarında yaşamayı arzuluyorsanız , artık bir site sakini değil, kentsel bir yaşama anlayışı ve felsefesi ile çevrelenmiş bir dünyada olacaksınız…
Bugüne kadar yaşadığınız mekanları sizlere unutturacak Ordu Yeşil Vadi Konutlarının çarpıcı ve renkli dünyasında yeriniz almakta geç kalmayın.
Nakit ödeyerek %8 indirimden yaralanın % 80 İnşaat seviyesi "60. 000-TL 'ye 1Yılda" veya "5 Yıl açık vadeli" "65. 000-TL 'ye 2 yılda" seçeneğimizle, "ayda 500-TL ödeyerek Kira öder gibi konut sahibi olun".


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29632" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ordu Yeşilvadi Konutları firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Ordu, Yeşilvadi, Konutları

Ordu Yeşilvadi Konutları Firma Yetkili Girişi Giriş