İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Ata Havuz – Havuz Ekipmanları
Açıklama :
ATA Havuz 2000 yılında kurulmuş olup, Havuz yapımı, Hazır Havuz Sistemleri, Havuz Kimyasalları, Süs Havuzu, Aquapark Sistemleri, Sauna yapımı ve Ekipmanları alanlarında faaliyet göstermeye başlamıştır.
Ata Havuz grubu olarak yüksek kalitede ürün yelpazemizle, geniş pazarlama ağımızla ve deneyimli teknik kadromuzla Türkiye’nin her noktasına ulaşarak sayısız işletmeye hizmet vermenin haklı gururnu yaşıyoruz.
Amacımız havuz kimyasalları, hazır havuz sistemleri, Aquapark, Havuz Yapımı, Sauna yapımında sektörün kalitesini yükselterek, sizlere en iyi hizmeti sağlayabilmekir. Misyonumuz Yaratmak ve Geliştirmek.
Ürünler Hizmetler :
Havuz Kimyasalları, Havuz Ekipmanları, Havuz Yapımı, Hazır Havuz, Havuz Bakımı, Süs Havuzları Şelaleler ve Fıskiyeler, Aquapark Sistemleri, Masaj Havuzları, Sauna ve Aksesuarları, Havuz Tamir ve Tadilatı, Havuz Proje Hizmetleri, Havuz Mekanik, Havuz Elektrik, Havuz Tesisat, Havuz Filtre Kumları, Silisli Filtre Kumu, Kuvars Filtre Kumu, Havuz Merdivenleri, Havuz Izgaraları, Havuz Filtreleri, Havuz Pompaları, Havuz Dozaj Pompaları, Havuz Süpürgeleri, Havuz Robotları, Havuz Lambaları, Olimpik Havuz Ekipman, Kulvar Separatörleri, Pvc Fittings, Havuz elektrikli Isıtıcılar, Havuz Nem alıcılar, Havuz Test Aletleri, Havuz Kimyasalı.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29418" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ata Havuz | Havuz Kimyasalları - Hazır Havuz - Havuz Ekipmanları
Anahtar Kelimeler: Ata Havuz | Havuz Kimyasalları - Hazır Havuz - Havuz Ekipmanları

Ata Havuz – Havuz Ekipmanları Firma Yetkili Girişi Giriş