Havuz Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Havuz Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Dr.POOL Havuz Kimyasalları – Havuz Ekipmanları
Açıklama :
Dr. POOL ülkenin en kaliteli yüzme havuzlarını ve havuz kimyasallarını sunmakta, yüzme havuzu projelerinde, havuz yapımında ve havuz sektörüne kazandırılmasında liderdir.
1990'lı yıllarda halen şirketin onursal başkanı olan R. KAHRAMAN tarafından kurulan Dr. POOL, geçen süre içinde küçük bir havuz şirketinden konusunda lider bir kuruluş haline gelmiştir.
Amacımız müşterilerimizin prosesine fonksiyon ve değer katan mühendislik ürünü yüzme havuzları üretmektir.
Bizler basit bir havuz şirketinden öte, uluslararası havuz uzmanları, uygulama mühendisleri, teknik danışmanlar ve AR-GE uzmanlarıyız.
Ürünler Hizmetler :
Havuz Kimyasalları, Havuz Ekipmanları, Havuz Yapımı, Hazır Havuz, Havuz Bakımı, Süs Havuzları Şelaleler ve Fıskiyeler, Aquapark Sistemleri, Masaj Havuzları, Sauna ve Aksesuarları, Havuz Tamir ve Tadilatı, Havuz Proje Hizmetleri, Havuz Mekanik, Havuz Elektrik, Havuz Tesisat, Havuz Filtre Kumları, Silisli Filtre Kumu, Kuvars Filtre Kumu, Havuz Merdivenleri, Havuz Izgaraları, Havuz Filtreleri, Havuz Pompaları, Havuz Dozaj Pompaları, Havuz Süpürgeleri, Havuz Robotları, Havuz Lambaları, Olimpik Havuz Ekipman, Kulvar Separatörleri, Pvc Fittings, Havuz elektrikli Isıtıcılar, Havuz Nem alıcılar, Havuz Test Aletleri, Havuz Kimyasalı.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29416" border="0" alt="Kurumsal Havuz Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Dr.POOL - Havuz Kimyasalları - Hazır Havuz - Aquapark - Süs Havuzu
Anahtar Kelimeler: Dr. POOL - Havuz Kimyasalları - Hazır Havuz - Aquapark - Süs Havuzu

Dr.POOL Havuz Kimyasalları – Havuz Ekipmanları Firma Yetkili Girişi Giriş