İzolasyon Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : İzolasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Everest Yapı Yalıtım
Açıklama :
Manolama Dış cephe ısı yalıtım sistemleri. Bu gün enerji ihtiyacımızın yalnızca %40 nı yerli kaynaklardan karşılayabilmekte olup kendi yakıt kaynaklarımız su ve kömür enerji ihtiyacımızı karşılayacak durumda değildir.
Bu durumda enerji ihtiyacımızın büyük kısmının dışa bağımlı olması bu kaynakların fiyat olarak sürekli salınımlar yapması önümüzdeki yıllarda enerji maliyetlerinin daha da artacağını göstermektedir.

Enerji sorunu çözmek , ucuz ve bol enerji, yüksek yaşama seviyesi, yeni iş olanakları, rekabet gücü, doğal çevrenin daha az kirletilmesi ve sürdürülebilir yaşam ortamının sağlanabilmesi için ülkemiz açısından en iyi çözüm enerjinin doğru kullanımı ve enerji tasarrufudur.

Konutlarda kullanılan doğalgaz ısı yalıtımız binalarda %50 oranında gereksiz harcama olarak ceplerimizden çıkar bunun yanında ısı yalıtımını tamamlamış yapılarda aynı oranda daha az yakıtla çok daha iyi ve konforlu ortamlar sağlanır.

Binalarda yalıtım yapının tüm dış kabuğunu saracak şekilde tasarlanır, böylesi bir sistem ısı kayıplarını en aza indirmekle kalmayıp yapı bileşenlerini zararlı etkenlere karşı koruyup deformasyon sürelerini geciktirip bina ömrünü uzatatır.

Şimdi geldiğimiz noktada Dış cephe ısı yalıtımında Mantolama sistemi öne çıkmaktadır. Mantolama ısı iletim kat sayıları düşük malzemelerden seçilmesi, malzeme bileşenlerinin ömürleri uygulama pratikliği açısından günümüz için en ideal sistem olma özelliğindedir.

Mantolama sistemi içerisinde kullanılan yalıtım levhaları, sıva , file , dübel , son kat kaplamalar ve uygulama esasları olarak birbirinden farklı çeşitlerdedir. Her bir çeşidin uygulanması gerekli yapıya has özellikleri olduğundan tercih edilir. Yapılar için uygun sistemler yalıtım uzmanları tarafından yapılacak fizibilite çalışması neticesinde belirlenir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29401" border="0" alt="Kurumsal İzolasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Everest Mantolama, mantolama, yapı, dış cephe, dış cephe ısı yalıtım, ısı yalıtım, dış cephe süslemeleri, yapı yalıtım, cephe süslemeleri, ısı yalıtım levhası, dekoratif kaplama, yapıştırma harcı
Anahtar Kelimeler: Everest Mantolama, mantolama, yapı, dış cephe, dış cephe ısı yalıtım, ısı yalıtım, dış cephe süslemeleri, cephe süslemeleri, ısı yalıtım levhası, dekoratif kaplama, yapıştırma harcı

Everest Yapı Yalıtım Firma Yetkili Girişi Giriş