Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
MT AJANS SAĞLIK TURİZM ORGANİZASYON YAY.VE TİC.LTD.ŞTİ.
Açıklama :
Firmamızın bünyesinde bulunan tanıtım ve organizasyon konularında deneyimli, çoğu üniversite öğrencileri ve mezunlarından oluşan, eğitim seviyesi yüksek, yabancı dil bilen, prezentabl geniş bir Host & Hostes kadromuz bulunmaktadır.

Fuar, kongre stanları, seminer, açılış, kokteyl, lansman, ürün tanıtımları, toplantı aktiviteleri gibi organizasyonlarda Host & Hostes arkadaşlarımız güleryüz ve deneyimleri ile sizlere başarılı ve verimli bir hizmet sunacaklardır.

Hizmetlerimiz;

Toplantı ve Organizasyonlar: Kongre – Seminer – Eğitim ve Tanıtım toplantıları , Otel konaklama, salon temini , ulaşım ve transfer hizmetleri düzenlemek.

Fuar ve Standlar için Host & Hostesler ; Fuarlarda yer alırken firma standınız, ürününüz hakkında ziyaretçilere en fazla olumlu izlenimi verecek olan standınızdaki ekiptir.

Kongre, Seminer ve Toplantılar için Host & Hostesler ; Bu tür organizasyonlarda konuk karşılama, basın masası idaresi, yer gösterme, kayıt tutma, yönlendirme, hediye ve numune dağıtımı, servis, ikram, salon düzeni sağlama ve uğurlama hizmetleri profesyonelce sunulacaktır.

Açılış, Kokteyl, ve Lansman için Host & Hostesler; Konuk ağırlama, uğurlama, ürün veya hizmet tanıtımı, asistanlık hizmetleri deneyimli elemanlarımız ile sunulacaktır.

Ürün Tanıtımı için Host & Hostesler ; Ürününüzün, markanızın Pazar payını artırmanın yolu, güzel bir tanıtım ve tattırımın yapılması ile mümkün olabilir. Deneyimli elemanlarımız ürün veya hizmetiniz hakkında tüketici sorun ve önerilerini listeleyerek size sunacaktır.

Ses ve Teknik Ekipman Desteği;

Simultane Çeviri ve Sistemleri;

Video Konferans Hizmetleri;

Sunucu Hizmetleri;

Bütün bunları sizlere sağlıyabilmek için bir telefon veye e-posta mesafede olduğumuzu unutmayınız.

Tanıtım ve organizasyonlarınızda beraber çalışabilmek dileğiyle….


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29290" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: MT AJANS SAĞLIK TURİZM ORGANİZASYON YAY.VE TİC.LTD.ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: MT, AJANS, SAĞLIK, TURİZM, ORGANİZASYON, YAY.VE, TİC.LTD.ŞTİ.

MT AJANS SAĞLIK TURİZM ORGANİZASYON YAY.VE TİC.LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş