Bilgisayar ve Internet Şirketleri Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Bilgisayar ve Internet Şirketleri Firmaları

Firma Ünvanı :
kursistem
Açıklama :
KurSistem, firmanızın internet pazarında yerini almasını ve dünyada tanınmasını sağlayacak bir elektronik alışveriş platformudur. Yüksek güvenlik ve hızlı serverları ile sürekli güncellenen ve desteklenen e-ticaret lojistik hizmetidir.

KurSistem de E-ticaret yapabilmeniz için gerekli yazılım, güvenlik, sunucu hizmeti, güncelleme ve destek hizmetleri bir araya toplanmıştır.

Yazılım : Ziyaretçilerinizin gördüğü web sitesi, sizin ürün ekleyip çıkardığınız, reklam yönetimi yaptığınız, resim eklediğiniz ve daha birçok özelliklerin çalışması için gerekli kodların hazırlanıp kullanımınıza sunulmasıdır.

Güncelleme: Kullandığınız sistemin, yeni teknoloji ve kanunlara uygun hale getirilip, ticaretinizin aksamadan devam etmesi için yapılan çalışmadır.

Sunucu hizmeti : Sizin kullanımınıza sunduğumuz yazılımın yüksek hızdaki internet hatları üzerinden, gelişmiş serverlarımız da, internette yayınlanması hizmetidir.

Güvenlik : Hem sunucu güvenliği, hem de sanal mağazanızın dış etkenlere karşı sürekli olarak kontrol ve güncellemelerin yapılmasıdır.

Destek Hizmeti : Sanal mağazanızı daha aktif kullanmak için yapacağınız çalışmalarda hem mağaza yönetimi hem de e-ticaretle ilgili sorularınızın , e-mail ve telefon ile kısa sürede cevap alarak , sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.


Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29265" border="0" alt="Kurumsal Bilgisayar ve Internet Şirketleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kursistem E-Ticaret, Sanal Mağaza, Elektronik Ticaret Sistemleri
Anahtar Kelimeler: Kursistem, E-Ticaret, Sanal Mağaza, Elektronik Ticaret, eticaret, e ticaret

kursistem Firma Yetkili Girişi Giriş