Isıtma /Soğutma Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Isıtma /Soğutma Firmaları

Firma Ünvanı :
Özsayın Soğ. San. Ltd. Şti.
Açıklama :
Dünden Bugüne
1982 yılında Özsayın Klima Teknik Cihazlar olarak ticari hayatına baslamıştır. 1992 yılında Özsayın Klima San. Tic. Ltd. Sti. ünvanını almıştır. 1982 yılından itibaren Adana, Güney Dogu Anadolu, Akdeniz bölgesinde ve 6 ülkede ısıtma - soğutma - klima – havalandırma dalında, bir çok yeniliğe imza atarak sektörde ilkleri gerçekleştirmiştir.

Hedeflerimiz
Özsayın Klima’nın yeni yatırımlarını ve araştırma geliştirme etkinliklerini finanse etmek için kullandığı asıl kaynaktır. Bu nedenle şirketimizin performansını değerlendirirken göz önünde bulundurduğumuz en önemli kriter uzun vadede karlılıktır. Özetle hedefimiz sadece büyümek değil, uzun vadede kar ederek büyümek ve faaliyet gösterdiğimiz her alanda tartışmasız lider konumuna gelmektir.

Müşteri Memnuniyeti
Özsayın Klima, kendisini üretim sektörünün değil hizmet sektörünün bir parçası olarak görmektedir. Kaliteli ürün ve kusursuz bir hizmet sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak birinci öncelikli amacımızdır.

Taahhüt
Merkezi sistem klima ve endüstriyel tesisler, Eko multi sistemler (bir dış üniteye bağlı, çoklu iç üniteye sahip klimalar) ve bu cihazların yedekleri taahhüt bazında yapmış olduğumuz işleri kapsamaktadır.

Isıtma-Soğutma
Split klimalar ve merkezi sistemler (Chiller gruplari, paket cihazlar) bayilikleri ile aynı zamanda servislikleri bulunmaktadır.

Havalandırma
Merkezi tip hücreli vantilatör ve aspiratörleri, havalandırma santralleri, tekstil fabrikalarına yönelik rutubetlendirme cihazları ve kanal işleri, uzmanlık konumuzdur.

Yedek Parça
Isıtma ve soğutma sektöründe kullanılan yedek parça ve ekipmanların bayilik ve servislikleri bulunmaktadır.

Özsayın Klima, kaliteli hizmet anlayışının; iyi eğitilmiş, şirketle bütünleşmiş, sürekliliği olan bir işgücünün varlığı ile mümkün olabileceğine inanmış bir yönetim anlayışı ile yönetilmektedir


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29181" border="0" alt="Kurumsal Isıtma /Soğutma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Özsayın Soğ. San. Ltd. Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Özsayın, Soğ., San., Ltd., Şti.

Özsayın Soğ. San. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş