Tarım Ürünleri Şirketleri

Sektör : Ziraat Sektörü Firmaları : Tarım Hayvancılık Firmaları : Tarım Ürünleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Ezine Veri Tarım Hayvancılık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
Açıklama :
Veritarım, 2010 yılında kurulmuş genç ve dinamik bir şirkettir. Kurucu ortakları ziraat mühendisliğinin tarımsal yapılar ve sulama bölümündendir. Bir başka deyişle tarımsal mühendislik konularında uzmandırlar. Sulama, drenaj, sera yapımı, hayvan barınağı yapımı ve tarımsal yönetim konularında eğitim gören ve yetkili kişilerdir.

Veritarım, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile sürekli işbirliği halindedir. Üniversite dışında çalıştığı kurumlar da alanlarında kendilerini kanıtlamış şirket ve markalardır.

Tip projeler ile herkese aynı çözümü üretmektense, her alana özel projelendirme sistemini benimsemiş ve bu şekilde maliyetlerde önemli ölçülerde kazanımlar sağlayan bir şirkettir.

Her şeyden önce müşterilerinin isteklerini mühendislik yaklaşımı ile ele alır ve müşterisinin ileride süprizler ile karşılaşmasını engeller.

Veritarım her zaman müşterisinin yanındadır ve teknik destek konusunda yardımcı olacaktır. 7 gün 24 saat hizmet veren bir acil destek hattı vardır. Özellikle peyzaj sulamalarında kullanılan otomatik sulama sistemlerinde acil müdehale gerektiren durumlarda bu hat ile yalnızca bir telefon kadar uzaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29042" border="0" alt="Kurumsal Tarım Ürünleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ezine Veri Tarım Hayvancılık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Her türlü sulama sistemleri tasarımını yapan ve tarımsal alt yapı hizmetlerini projelendiren ve inşa eden bir şirkettir. Çanakkalede faaliyet gösterir ve birçok ünlü markanın temsilciliğini yapmaktadır. Peyzaj alanları sulaması, damla sulama, hayvan barınakları, sera projeleri gibi konularda uzmanlaşmıştır.
Anahtar Kelimeler: çanakkale, canakkale, sulama, proje, mühendislik, peyzaj, peyzaj sulama, otomatik sulama, damlama, damla sulama, hayvan barınağı, damlatıcı, yağmurlama, kırsal kalkınma, hibe, arazi, tesviye, veritabanı, tasarım, sondaj, drenaj, sera, pompa, pvc, basınçlı sulama, ziraat, tarımsal, tarımsal sulama, üniversite, seracılık, çim, çim sulama, kazı dolgu, pivot, sprink, nipel, başlık, bahçe, bağ, bağcılık, zeytin sulama, zeytincilik, kiraz sulama, elma sulama,

Ezine Veri Tarım Hayvancılık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş