Sunta ve Kontraplak Şirketleri

Sektör : Ormancılık ve Yan Ürünleri Firmaları : Sunta ve Kontraplak Firmaları

Firma Ünvanı :
Group Enerji Plywood
Açıklama :
Plywood ürünleri ithalatı ve satışı
İnşaat kalıplık plywood
2500x1250x18mm
2500x1250x21mm
ebatlarında

Group Enerji 2007 senesinde 20 yıllık bir tecrübe ve yerel-uluslararası pazar bilgisinin sonucunda Demir Çelik , İnşaat Malzemeleri, Enerji sektörlerinde faaliyet göstermek üzere Ömer Feyzoğlu tarafından kurulmuştur.

İnşaatlarda kullanılan Nervürlü İnşaat demiri, Çelik Hasır, Demir çelik , kaba yapı inşaat malzemelerini son kullanıcıya teknik destek beraberinde ve internet teknolojilerini malzeme dağıtım ağında kullanarak ekonomik olarak sunmayı hedeflemektedir.

Bununla beraber Araştırma ve geliştirme bölümünde yeni ürünler tasarlayarak bunların üretimini gerçekleştiriyoruz. Yeni patenti alınmış ürünlerimiz beton çit direkleri hazır etriyeleri ve vakum kurutma makinalarıdır.

Bünyemizde makina ve inşaat mühendisleri çalışmaktadır. Demir fiyatları ve demir fiyat endeksi iktisatçılarımız tarafından hazırlanmaktadır.

İthalat konusunda matbaa sektörünün otokopi bobin ihtiyaclarını karşılamak üzere Çin menşeyli otokopi ithalatı yapmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28973" border="0" alt="Kurumsal Sunta ve Kontraplak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Group Enerji Plywood firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Group, Enerji, Plywood

Group Enerji Plywood Firma Yetkili Girişi Giriş