Ambalaj ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Monart Ambalaj San.Tic.Ltd.Şti
Açıklama :
Monart Ambalaj, 2002 yılında kurulmuş olup ;oluklu mukavva, koli, kutu, ambalaj departmanlarını bünyesinde bulunduran bir limited şirketidir.
Koli, kutu yaptırmak istiyorum diyen müşterilerimize en uygun fiyatla hizmete başlamaya hazırız. Koli fabrikamızda müşterinin istemiş olduğu her ebatta, baskılı veya baskısız, yapıştırma veya dikişli, klasik veya kesimli kutu, koli, kösebent, mukavva vb. ürünler gerektiğinde numunesi de hazırlanarak, müşteri tarafından onayı alınmak sureti ile seri üretime geçilmektedir. Her türlü alanda örneğin;temizlik ürünleri, gıda maddeleri, eşya taşıma kolisi, pizza kutusu, kapaklı koli vb. alanlara özel üretim yapmaktayız. Ambalaj, 2002 yılında kurulmuş olup ;oluklu mukavva, koli, kutu, ambalaj departmanlarını bünyesinde bulunduran bir limited şirketidir. Koli, kutu yaptırmak istiyorum diyen müşterilerimize en uygun fiyatla hizmete başlamaya hazırız. Koli fabrikamızda müşterinin istemiş olduğu her ebatta, baskılı veya baskısız, yapıştırma veya dikişli, klasik veya kesimli kutu, koli, kösebent, mukavva vb. ürünler gerektiğinde numunesi de hazırlanarak, müşteri tarafından onayı alınmak sureti ile seri üretime geçilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28960" border="0" alt="Kurumsal Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Monart Ambalaj San.Tic.Ltd.Şti firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Monart, Ambalaj, San.Tic.Ltd.Şti

Monart Ambalaj San.Tic.Ltd.Şti Firma Yetkili Girişi Giriş