Yay Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Yay Firmaları

Firma Ünvanı :
Megayay Yay Metal Makina endüstriyel Ekipmanlar A.ş.
Açıklama :
Bu sitenin genel amacı siz ziyeretcilerimize istenilen kriterlerde doğru ürünün sunulması tercih edilmesi ve uygun rekabet fiyatları ile tedarik edimesine yardımcı olmaktır. Bu konuda baskı yayı, çekme yayı, kurma yay, zemberek yay ve disk yay gurupları ile birlikte özel tasarım yay elemanlarının tesbiti hesaplanması ve uygulaması konularında yardımda bulunacağım. Pek çok ziyaretçimiz yayların imalat kritikleri ve uygulama yöntemleri konusunda yardım talebinde bulunmaktadır. İşte bu noktada sizlere tecrübe deneyim ve teknik bilgilerimi aktararak uygulamalarınızın doğru ve kusursuza yakın sonuçlarla çalışmalarını sağlamak istemekteyim.
Megayay sitesinde bulunan ve edinilen teknik bilgiler şahsi dökümanlar ve bilgiler olup bu bilgilerin doğrulanması tarafınızdan sizlere faydalı olacaktır.
Gönderilen tüm mesaj ve telefon talepleri dikkatle yorumlanarak sizlere dönülecektir. Bu nedenle tarafınızdan sistemimize gönderilen yay teknik bilgilerinin tam olup olmadığını ne tür bilgilerin taleplerinizde bulunması gerektiğini yine sitemizdeki yay teknik kritikleri linklerinden öğrenebilirsiniz.
Bu site sadece müşteri ve son kullanıcalar için değil Yay üretimi imalatı yapan firmalara da hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Bunun siz ziyaretçilerimize biraz mantıksız geldiğini tahmin ediyorum. Böyle bir hizmetin sebebi ise Türkiye’ deki yaycı ya da yaycıların pek çoğu atelyevari ya da kendi değimleri ile merdivenaltı imalatçı tekniğini aşamadıklarına inanmamdır. ( Hatta uyguladıkları proses, sistem ve tekniklere göre bu imalatçıları derecelendireceğim ) Bu nedenle yay sektörünü hak ettiği teknik üretim seviyesine ulaştırabilecek yay üreticilerine kavuşturmak temel sorumluluğum olmuştur.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28565" border="0" alt="Kurumsal Yay Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Megayay Yay Metal Makina endüstriyel Ekipmanlar A.ş. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Megayay, Yay, Metal, Makina, endüstriyel, Ekipmanlar, A.ş.

Megayay Yay Metal Makina endüstriyel Ekipmanlar A.ş. Firma Yetkili Girişi Giriş