Sondaj Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Sondaj Firmaları

Firma Ünvanı :
GÜNEŞ SONDAJ
Açıklama :
Güneş Sondaj 1978 yılında ''sondajcılık'' konusunda hizmet verebilmek adına Süleyman GÜNEŞ tarafından kurulmuştur.

- Otuz yıllık tecrübe içersinde merkez Adapazarı olmak üzere Marmara Bölgesi' nde çok sayıda şahıs, kurum ve kuruluşlara sondaj faaliyetlerinde bulunmuştur.

- Güneş Mühendislik' e göre başarı ve güvenirlilik; çalışmaların, en ekonomik, en sağlıklı, en pratik, en kalıcı faaliyetlerle, en kısa sürede yapılmasından geçmektedir.

- Tariflenen işlerin tariflenen süre içersinde ve tariflenen bedellerle yapılmasıda başarımızın etkin faktörleri arasında yer almaktadır.

- Sondaj makinalarımız, komprasörlerimiz, çamur pompalarımız, gerekli tüm ekipmanımız, deneyimli ehliyetli ve uzman personelimiz ile sadece sondaj faaliyetiyle uğraşan ve bu konuda uzmanlaşan firmamız özellikle Adapazarı' nın her bölgesinde sondaj faaliyetinde bulunmuştur; bu nedenle Adapazarı' nda sondaj faaliyeti uygulanacak alanın etüdü konusunda da her türlü araştırma yapılır.

- Arazinizde yapmayı düşündüğünüz su sondajı ile ilgili genel içerikli bilgiler sunulmuştur. Ayrıntılı bilgiler talebiniz doğrultusunda taktim edilecektir.

- Güneş Sondaj Sakarya merkezli olup; ağırlıklı İzmit'de faaliyet göstermekle birlikte İstanbul, Bursa, Bilecik, Düzce, Gölcük'de de faaliyetlerini sürdürmektedir.

İşletmemizle çalışmak isteğeceğinizi umar; irtibata geçmenizi temenni ederiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28552" border="0" alt="Kurumsal Sondaj Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: GÜNEŞ SONDAJ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: GÜNEŞ, SONDAJ

GÜNEŞ SONDAJ Firma Yetkili Girişi Giriş