Plastik Kapı Pencere Şirketleri

Sektör : Plastik Yan Sanayi Firmaları : Plastik Kapı Pencere Firmaları

Firma Ünvanı :
HKN Metal İnş Mlz İnş Taah Gıda İmalat San Tic Ltd Şti
Açıklama :
Firma olarak Akdeniz Sanayi Sitesi 5003 sokak ta günümüzün yükselen değeri olan PVC Kapı ve Pencere sistemlerinin ihtiyacı olan Destek Sacı satışına Ekim 2009 tarihinde başlamış bulunmaktayız.
 PVC Destek Saclarımız Erdemir ürünü olup 1, 00 mm et kalınlığındadır. Firmamız Burdur ve Isparta Bölgelerinde Destek Sacı üretimi ve satışı yapan Şahin Demir bayiidir.
 PVC Destek sacı satışı yanında PVC Doğrama, Menfez, Asma tavan ihtiyacı olan lambri, Dar U, silikon ve köpük satışı da yapmaktadır.
 Antalya da Develi A. Ş. tarafından seri üretimi yapılmakta olan mutfak dolapları ve Amerikan Panel Kapılarında satışını yapmaktadır.
 Laminant parke grubunda Swiss crona marka ithal parke satışı ve uygulaması da firmamıza tarafından anlaşmalı olarak çalışan iş ortaklarımızca yapılmaktadır.  
İhtiyaç duyduğunuz şey doğru alışveriş, güler yüz ve dürüstlük ise sizlere hizmet vermek bizim için onur olacaktır.
 Saygılarımızla,


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28439" border="0" alt="Kurumsal Plastik Kapı Pencere Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: HKN Metal Resmi Web Sitesi © 2009
Anahtar Kelimeler: hknmetal, HKN METAL, metal, pvc, saç, sac, silikon, antalya, türkiye, turkey, Hakan, borazan, Destek sacı, destek profili, galvaniz, galvaniz destek sacı, galvaniz destek profili, sac , destek, profil, pencere , aksesuar, rulo, metal, demir, inşaat, çelik, levha, , maden, pvc pencere, kapı, u profil, sıcak daldırma galvaniz, hkn, hkn metal, antalya, imalat, hakan borazan, borazan, profil, destek sacı, pvc, pvc pencere, des

HKN Metal İnş Mlz İnş Taah Gıda İmalat San Tic Ltd Şti Firma Yetkili Girişi Giriş