Fuar ve Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
SEDEKO DEKORASYON VE FUAR HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.
Açıklama :
İletişim çağı global dünyadaki mesafeleri yok ederek müşterilere sonsuz tedarik imkanı ve alternatif ürün bulma ortamı yaratıyor. Bu hız ve rekabet koşullarında " fark yaratmak " , kurumsal kimlik ve etnik etkenleri bir arada kullanılmasını gerekli kılıyor. Farkındalığı arttırmak, sıradanlığı yıkmak ve rakiplerden bir adım öne çıkmak genel pazarlama yöntemleri yerine müşteri odaklı bölgesel, sektörel pazarlama stratejileri izlenmesiyle mümkün olabiliyor.
Pazarlamanın temel araçlarından biri olan fuarlarda SEDEKO olarak bizler kurumunuzun fuarlarda fark edilirliği için sadelikle işlevselliği birleştirerek kurumu ifade eden özgün stand tasarımlaır sunmayı ve tecrübeli kadromuzla kusursuz bir şekilde müşteri memnuniyetini hedefliyoruz. Octonorm sistem stand Ahşa ve alçıpan dan ürettiiğimiz size özel tasarımlarımız ile beklediğiniz hizmet kalitesini verebilmek üzere çıktığımız bu yolda sizlerle çalışmak için sabırsızlanıyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28390" border="0" alt="Kurumsal Fuar ve Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: SEDEKO DEKORASYON VE FUAR HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: SEDEKO, DEKORASYON, VE, FUAR, HİZMETLERİ, LTD.ŞTİ.

SEDEKO DEKORASYON VE FUAR HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş