Yapı Sektörü Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
METDUS DUŞ VE KÜVET KABİNLERİ
Açıklama :
METDUS DUŞ ve KÜVET KABİNLERİ METSAN DEKORASYON ismi altında 1995 yılında kurulmuş olup, DUŞAKABİN ve HAVALANDIRMA MENFEZLERİ işlerine ilgi duyarak 2001 yılında imalata başladı.

2001 yılında kurulduğu gibi bayii ağını kurmaya başladı. İç bayii ağında Doğrama, Yapı marketler, seramik ve Dekorasyon sektörleriyle işbirliği yaparak, Duşakabini Fuar ve Reklamlarla Balıkesir bölgesi ve Tüm Türkiyede pazarlama ağını kurup, Marmara, Ege, Karadeniz, İç Anadolu ve Güney Anadoluda bayii ağlarını genişletti.

METDUŞ DUŞ ve KÜVET KABİNLERİ'nin hedefleri İç ve Dış Pazarda marka olabilmektir.

METDUŞ İmal ettiği Fitilli Ekolüks serisi, Lüks Fitilli Bella Temperli cam kabin serileriyle Her türlü Duşakabin imalatını yapmaktadır.

METDUŞ Her geçen gün Sizlerin sayesinde büyüyüp Hedeflerinden ve İlkelerinden taviz vermeyen, Hızlı-Kaliteli ve Güvenli Hizmet vermenin mutluluğunu yaşamaktadır.


DUŞAKABİN, HAVALANDIRMA MENFEZLERİ, ISI YALITIMLI KOMBİ DOLABLARI kendi imalatımız olup, bunun yanında banyo aksesuarları, hilton banyo takımları, seramik, ithal perde çeşitleri, küvetler, jakuzi bayilikleri yapmaktadır.

METDUŞ bir METSAN GROUP kuruluşudur.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28322" border="0" alt="Kurumsal Yapı Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: METDUS DUŞ VE KÜVET KABİNLERİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: metduş, METDUŞ, DUŞAKABİN, DUŞ, DUS, DUSABİN, KABİN, kombi dolabı, menfez, havalandırma menfezi, duş kabin, dus kabin, duşakabin, Duşakabin satan firmalar, Duşakabin yapan firmalar, Duşakabin firmaları, Duşakabin firması, Duşakabin imal eden firmalar, Duşakabin Sanayi, Duşakabin satışı, Duşakabin satıcıları, Duşakabin satıcısı, Duşakabin şirketi, Duşakabin imal eden şirketler, Duşakabin imal edenler, Duşakabin şirketleri, Duşakabin satan şirketler, Duşakabin imalatcısı, Duşakabin imala

METDUS DUŞ VE KÜVET KABİNLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş