Plastik Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Plastik Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
KIVILCIM REKLAM VE PLASTİK SANAYİİ
Açıklama :
Kıvılcım Reklam’a hoş geldiniz.
1970 yılında kurulan şirketimiz faaliyetlerini bir aile şirketi olarak sürdürmektedir. Kurulduğu andan itibaren müşteri memnuniyetini hedefleyen firmamız bu doğrultuda kaliteli ve uzun ömürlü malzemeler kullanmakta ve toptancı fiyatlarıyla da makul seviyeler önermektedir.

Ana faaliyet alanı olarak başlangıçta ışıklı reklam malzemeleri, alüminyum profil ve serigrafi(mikron baskı) alanında birçok ürün ve hizmet sunan firmamız zamanla plastik enjeksiyon baskı ve plastik ürünler sektörünü de reklamcılık sektöründeki faaliyetlerini destekleyici şekilde kullanmaya başlamıştır. Reklam ürünleri, reklam malzemeleri alanında birçok firmaya tedarik hizmeti sunmaktayız.
Kıvılcım Reklam ve Plastik endüstriyel üretim ve seri sevkiyatın gerektirdiği modern makina, ekipman ve araçlara sahiptir.
Kıvılcım Reklam ve Plastik yılların deneyimleri sonucunda Türkiye de çoğunlukla ulusal ölçekte faaliyet gösteren ışıklı reklam ve tabela sektöründe yer alan firmalar başta olmak üzere reklamcılık sektörünün önde gelen firmalarına A kategorisinde tedarikçilik yapmaktadır. Tabela köşesi, plastik yönlendirmeler, ragle, pleksi ürünler, pleksiglas bükümler bu hizmetlerimizden sadece ufak bir kısımdır. Yine çeşitli dernek, vakıf yada şahısların sadaka kutusu veya bağış kutusu ihtiyaçları yada gıda sektöründeki firmaların şekerleme kutusu, lokum kutusu imalatı talepleri de karşılanmaktadır.
Firmamızda kişilerin yada şirketlerin farklı beklentileri de her zaman dikkate alınmakta bu doğrultuda teknolojik gelişmeler yakından takip edilmekte ve sürekli yenilikçi çalışmalar yapılmaktadır.
Kısaca gıda sektöründen, makina sanayi kuruluşlarına kadar plastiğin, pleksiglasın ve tanıtımın girdiği her alanda faaliyet gösterebilmekteyiz.
Bu özelliğimiz ve ürün standartlarımız ile Türkiye'nin önde gelen firmalarına çok sayıda hizmetimiz olmuştur.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28288" border="0" alt="Kurumsal Plastik Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KIVILCIM REKLAM VE PLASTİK SANAYİİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: KIVILCIM, REKLAM, VE, PLASTİK, SANAYİİ

KIVILCIM REKLAM VE PLASTİK SANAYİİ Firma Yetkili Girişi Giriş