Metal İşleme Makineleri Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları : Metal İşleme Makineleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Metalsan Ticaret
Açıklama :
1970 yılında SAMSUN MAKİNE SANAYİ montaj ve imalat sorumlusu olarak meslek hayatına başlayan Mahir SİPAHİ; 1980 yılında Samsun sanayi sitesinin kurulmasıyla birlikte METALSAN TİCARET’i kurarak, 28 yıldır sektörde varlığını devam ettirmektedir.

Bu zaman süreci içerisinde çeşitli imalat ve montaj konularında bilgi ve deneyim elde etmiştir. METALSAN TİCARET olarak Türkiye genelinde hizmet veren resmi kurumlar ve müteahhit firmalardan anahtar teslimi işler alarak zamanında ve sorunsuz çalışır vaziyette işlerini teslim etmiştir.


Metalsan Ticaret, 1970 yılından bugüne tecrübesi ve montaj, imalat alanında ki faaliyetleriyle Samsun’da bu konudaki eksikliği gidermek amacıyla kurulmuştur. Firmamız, kurulduğundan bugüne kadar Samsun ve çevresi hatta Türkiye genelinde ihtiyaç duyulan çeşitli imalat ve montaj konularında hızlı ve etkin hizmet anlayışıyla zamanında iş gücü kaybına yol açmadan teslim etmiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28018" border="0" alt="Kurumsal Metal İşleme Makineleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Metalsan Ticaret firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Samsun Metal, Metalsan, Metalsan Ticaret, Yakup Sipahi, Mahir Sipahi

Metalsan Ticaret Firma Yetkili Girişi Giriş