Elektrik ve Elektronik Sanayi Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Tessa Projeksiyon Teknik Servisi
Açıklama :
Projeksiyon teknik servisi hizmetimizi İstanbul , İzmir, Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye'ye hızlı çözümler ile sunuyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti politikamız sayesinde projeksiyon teknik servisi konusunda Türkiye lideri olmamızın tesadüf olmadığını gururla belirtmek isteriz.
Projeksiyon lambası konusunda özellikle tecrübeli firma bulmak oldukça zordur çünkü projeksiyon lambası değişimi sanıldığı kadar kolay olmayan ve oldukça hassas bir parçadır. Projeksiyon lambası tecrübe ve teknik bilgi birikimi gerektiren bir konudur. Hangi marka olursa olsun, keza ne boyutta olursa olsun projeksiyon lambası değişimindeki en önemli konulardan birisi de orijinal lamba takılması ve takılan lambanın hassasiyet yani netlik ayarlarının iyi yapılmasıdır. Netlik ayarı milimetrik olarak bozuk takılmış bir projektör lambasından verim almanız mümkün değildir. Parlaklık, kontrast değerleri ve netlik olmayan bir projeksiyon cihazı ile ne sunum yapabilirsiniz ne de film, video izleyebilirsiniz. Bu açıdan netlik ayarlarının tam olarak test edilerek yapılması ve garantili işlem yapılması çok mühimdir.
Biz teknik servis hizmetini verdiğimiz ürünleri en az 24 saat test etmeden ve bakımlarını yapmadan teslim etmeyiz. 6 ay garanti vermeden müşterilerimizin memnun olmasını bekleyemeyiz.
Projeksiyon cihazınızın arızasını bizi web sitemizdeki telefon numaralarından arayarak bize tarif edin, anında size yardımcı olalım. Sizi tecrübelerimiz ile yönlendirelim.



Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=27978" border="0" alt="Kurumsal Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: projeksiyon lambası arızalarını ve projeksiyon lambası değişimini sağlayan projeksiyon teknik servisi hizmeti veren izmir firmasıdır.
Anahtar Kelimeler: projeksiyon lambası, projeksiyon lambası değişimi, acer projeksiyon lambası, istanbul projeksiyon lambası değişimi, projektör lamba fiyatları,

Tessa Projeksiyon Teknik Servisi Firma Yetkili Girişi Giriş