İnşaat Malzemeleri Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İnşaat Malzemeleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Tacer İnşaat Ltd. Şti.
Açıklama :
TACER, kurulduğu yıldan itibaren ürettiği asma tavan malzemeleri ve uygulamaları ile pek çok çağdaş binaya imza atmıştır.

Tamamı bilgisayar kontrollü makinelerde uzman personel kadrosu ile üretilen GORDION metal kaset asma tavan sistemleri farklı tip ve modellerle yapı sektörünün ihtiyacı olan dayanım, akustik, estetik ve kolay sökülüp takılabilme ihtiyacını karşılamaktadır.

Tacer Ahşap akustik paneller konser salonları, tiyatrolar, toplantı salonları, alışveriş merkezleri, ofisler, restaurantlar gibi insanların bir arada olduğu ortamlarda hem sıcak hem de rahatça iletişim kurabilecekleri akustik bir mekan yaratmayı sağlar.

Ahşap, akustik alçı, metal sistemlerinin uyum içinde entegrasyonu, komple sistem çözümleri, detay tasarımları, yeni ürün geliştirme, 3 boyutlu görsel tasarımlar komple sistem çözümü arayan müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerimizdendir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=27860" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Malzemeleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Tacer, 1989 dan günümüze asma tavan,metal asma tavan,akustik ahşap,akustik asma tavan,akustik duvar,petek asma tavan,akustik alçı plaka,lineer asma tavan,doğrusal asma tavan çözümleri üretmeye devam etmektedir.
Anahtar Kelimeler: asma tavan, metal asma tavan, akustik ahşap, akustik asma tavan, akustik duvar, petek asma tavan, akustik alçı plaka, lineer asma tavan, doğrusal asma tavan

Tacer İnşaat Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş