Eğitim Araçları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları : Eğitim Araçları Firmaları

Firma Ünvanı :
Yelken Okul Öncesi Eğitim Araçları
Açıklama :
Yelken Okul Öncesi Eğitim Araçları;

Sektörün lider firması olmanın sorumluluğu ile her türlü gelişmeyi ülkemize kazandırmaya ve ürün yelpazesini genişletmeye devam etmektedir.

Çocuklarımızın eğitiminin temelini oluşturan Okul Öncesi Eğitimin ülkemizde gelişmesini prensip edinen firmamız, Uluslararası fuarlara katılarak güncel teknolojik gelişmeleri takip etmeyi ve bu gelişmeleri ülkemize kazandırmayı sürdürmektedir. Bugün geldiğimiz noktada 10 dan fazla yabancı firmanın Türkiye temsilciliğini yapmaktayız.

Aynı zamanda ihracat hacmini genişletmeyi herzaman ön planda tutan firmamız bir çok ülkeye ürünlerini ihraç ederek ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

Yelken Okul Öncesi Eğitim Araçları Faliyet alanlarında Kreş, Yuva, Anaokulu, Rehabilitasyon ve Özel eğitim Kurumlarına, Party evleri, Oteller, Restorantlar ve Alış-veriş Merkezleri oyun alanlarına hitap etmekte olan firmamız siz değerli müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda www. yelkenoyuncak. com web adresimizi revize ederek online satış uygulamasına geçmiştir.

Web sitemizde;sizlere, çocuklarımızın eğitimine ve öğremine katkıda bulunan eğitici oyuncaklar ile çocuklarımızın el becerilerini, hafızalarını ve dikkatlerini geliştiren birçok ürün ile hizmet vermekteyiz.

Bu sayede çocuklarızla birlikte eğlenerek öğrenebilir ve onların gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Bir çok yeniliği ülkemize kazandıran firmamız çalışmalarına devam edecek sizlerinde talep ve önerileri doğrultusunda ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecektir.

YELKEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ARAÇLARI TİC. LTD. ŞTİ.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=27718" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Araçları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Okul, Öncesi, Eğitim, Araç, Araçları, Oyuncak, Sanal, online, alışveriş, Yelken, Eğitici, Oyuncaklar, Park, Bahçe, Oyun, Jimnastik, Spor, rehabilitasyon, set, Setleri, şişme, Parkları, zeka, geliştirici, ahşap, mıknatıslı, plastik, havuz, havuzları, yazı, tahta, pano, dolaplar, masa, ayakkabılık, sandalye, evleri, tünelleri, salıncaklar
Anahtar Kelimeler: Okul, Öncesi, Eğitim, Araç, Araçları, Oyuncak, Sanal, online, alışveriş, Yelken, Eğitici, Oyuncaklar, Park, Bahçe, Oyun, Jimnastik, Spor, rehabilitasyon, set, Setleri, şişme, Parkları, zeka, geliştirici, ahşap, mıknatıslı, plastik, havuz, havuzları, yazı, tahta, pano, dolaplar, masa, ayakkabılık, sandalye, evleri, tünelleri, salıncaklar

Yelken Okul Öncesi Eğitim Araçları Firma Yetkili Girişi Giriş