İhracat Şirketleri

Sektör : İthalat/ İhracat Firmaları : İhracat Firmaları

Firma Ünvanı :
KEVSER ŞEKERLEME GIDA İHTİYAÇ MADDELERİ OTOMATİV TEKSTİL İTHALAT İHRAÇAT SAN.ve TİC LTD STİ
Açıklama :
KEVSER ŞEKERLEME MEVLANA ŞEKERİ AKİDE ŞEKERİ LOKUM CEZERYE FINDIKLI ŞEKER HEDİYELİK LOKUM DUBLE LOKUM SADE LOKUM SUCUK LOKUM FINDIKLI LOKUM ANTEP FISTIKLI LOKUM CEVİZLİ LOKUM TURKISH DELİGHT MEVLANA CANDY Kevser şekerleme kimdir sorusuna şöyle cevap verebiliriz. . KEVSER bundan ceyrek asır önce lokum ve cezerye imalatına 150 metrekarelik ufak bir işyerinde HÜSEYİN ÇEÇEN tarafından kurulmuştur. Kendisinin tecrube ve azmiyle 1980 yılından itibaren piyasadaki yerini almaya başlamıştır. Zaman zaman kapasite artırımına giden HÜSEYİN ÇEÇEN 150 metrekarelik işyerini 300 metrekare işyerine çevirmiştir. Kalitesiyle kendisine piyasada iyi bir yer edinen Kevser şekerleme gelen yüksek talepler dogrultusunda kapasitesini iki katına cıkartarak müşteri taleplerine cevap vermiştir.

HÜSEYİN ÇEÇEN üretimde öncelikle hijyeniklige, kaliteye, deneyimli kadrosuna ve müşteri memnuniyetine çok önem vermiştir. 1997 yılında KEVSER ŞERLEME LDT. STİ. adı altında bir şirket kurularak daha profesyonel ve şirketleşme yönüne gidilerek bu şirketin başına ÖMER ÇEÇEN getirilmiştir. Şirket politikası hijyen, kalite ve deneyimli kadrosu na daha da özen göstererek globalleşen dünya şartlarına uyum saglayarak ürtimde ve üretim sahasında büyümeyi hedeflemişdir. 300 metrekarelik imalathaneyi 1200 metrekareye çıkartarak ürün portfeyini lokum ve cezerye ye ilaveten akide şekeri ve mevlana şekeriyle çogaltmıştır.

Üretim yapmak için üretim yapılmadıgını çok iyi bilen ÖMER ÇEÇEN markalaşan dünyada markanın önemini çok iyi bildiginden KEVSER markasınıda dünyaya tanıtmak için ugraş vermektedir. Bunun içinde pazar payının yükseltmek için bayilik aglarını oluşturarak her kesime ulaşılmasını saglamaktadır. piyasadan gelen olumlu ve taktir edici sözlerin verdigi haklı gururla (EN İYİSİNİ) yapmak için ugraş veren ÖMER ÇEÇEN pazardaki laik oldugu yeri almak için teknolejiden faydalanmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=27710" border="0" alt="Kurumsal İhracat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Birbirinden farklı çeşitleri, damak tadınıza hitap eden kalitesi ve katkısız doğal lezzetinden ödün vermeyen KEVSER ŞEKERLEME, Tarım Bakanlığı gıda üretim şartları ve izin belgeleri ile medeniyetler şehri olan KONYAda üretim yapmaktadır.
Anahtar Kelimeler: Türk Lokumu, mevlana şekeri, kakaolu meyko, elvan şekeri, renkli elvan şekeri, akide şekeri, halkalı şeker, cevizli yaprak cezerye, Kakaolu Pres, Fındıklı Akide Şekeri, Yer Fıstıklı Akide Şekeri, Ufak Nane Şekeri, bonbon şeker, İstanbul Akidesi, lokum, Antep Fıstıklı duble lokum, Antep fıstıklı hindistan cevizli duble lokum, Antep fıstıklı hindistan cevizli duble lokum, Doğal gül aromalı güllü lokum, Doğal limon aromalı sade lokum, fındıklı hindistan cevizli cezerye, cezerye, nan

KEVSER ŞEKERLEME GIDA İHTİYAÇ MADDELERİ OTOMATİV TEKSTİL İTHALAT İHRAÇAT SAN.ve TİC LTD STİ Firma Yetkili Girişi Giriş