Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Bursa Düğün
Açıklama :
Bursa Düğün, 1998 yılında Bursa'da tanıtım ve organizasyon hizmetleri vermek amacı ile kurulmuştur.

Kurumumuz hizmet verdiği markaları kendi markası benimseyerek , güleryüzlü , profosyonel ve kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Müşterilerinden de gelen talepler doğrultusunda kısa sürede müşteri portföyünü , hizmet alanını ve çeşitliliğini genişletmiştir.

Merkezi Bursa olan firmamız şu an Türkiye'nin dört bir yanında hizmet vermektedir.

BİZİMLE ÇALIŞTIĞINIZ TAKTİRDE. . .

Ajansımızın yönetim kadrosunun , müşteri temsilcilerinin , süpervizörlerin ve diğer ekibinin temeli , yapılan çalışmalar esnasındaki tecrübelere dayanmaktadır. . .

İletişim ve takım çalışmasının önemini bilen , insan ilişkilerinde güçlü , eğitime ve sürekliliğine önem veren profosyonel ekibi ile yılların getirdiği deneyimini sizinle paylaşacak uzun ömürlü bir İŞ ORTAKLIĞI KAZANACAKSINIZ. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=27187" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bursa Eylul Organizasyon, 1998 yilinda Bursada tanitim ve organizasyon hizmetleri vermek amaci ile kurulmustur.
Anahtar Kelimeler: bursa, bursa organizasyon, bursa dügün, bursa nisan, dügün, dügün, bursa sünnet, sünnet, bursa marketing, bursa ajans, bursa matbaa, bursa piknik, bursa image, bursa door to door, bursa reklam, bursa konser, organizasyon, image, marketing, ajans, eylul, eylül, door to door, reklam, konser, piknik, matbaa, bursa organizasyon firmalari, bursa ajanslar, bursa pazarlama, market ici aktivite, ivent, evint, acilis, seminer, root show, bursa acilis, bursa seminer,

Bursa Düğün Firma Yetkili Girişi Giriş