Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ÇATALKÖY GIDA VE İHTİYAÇ MAD. SAN. TİC.
Açıklama :
www. catalkoy. com. tr online alışveriş merkezi; aktariye, baharat, kuruyemiş, bitkisel yağ, uçucu yağ, esanslar, kök boya, gıda aroması, kahve çeşitleri, kuru meyveler, pestiller, cevizli sucuklar, şekerlemeler, şifalı bitkiler, tohumlar, sabun çeşitleri.


www. catalkoy. com. tr kuruyemiş, aktariye ve baharat üstüne tecrübesini, kalitesinden ödün vermeksizin internet üzerinden SiZ müşterilerimizle paylaşıyoruz. www. catalkoy. com. tr müşterilerine %100 doğal, ürünlerin en naturel haliyle sunuyor. Baharatlarımız sofralarınıza ulaşmadan her türlü yabancı maddeden ve sapından, çekirdeğinden ayrılır, elenir ve ürüne göre toz haline getirilerek sizlere ulaştırır. Kuruyemişlerimiz tazeliklerinden taviz vermeden günlük olarak kavrulur ve çeşitliliği ile ilk denemenizden itiraben vazgeçemeyeceğiniz tat olmaya adaydır. Kuru meyvelerimiz naturel olarak kurutulmuş, sizin istekleriniz doğrultusunda ebatlarına ayrılmış ve %100 kalitesiyle ağız tadınıza tat katacaktır. Şifalı bitkilerimizle doğanın bizlere sunduğu hayatı yakalarken, aktariye ürünlerimizle hiçbir yerde bulamayacağınız çeşitleri bulacaksınız. Naturel ve doğal hayatın teninize, saçlarınıza ve vücudunuza dokunuşunu %100 saf, soğuk presle elde edilip özelliklerini kaybetmemiş bitkisel yağlarımızla hissedeceksiniz. www. catalkoy. com. tr size hayatın doğal kapısını aralıyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26983" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ÇATALKÖY GIDA VE İHTİYAÇ MAD. SAN. TİC. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ÇATALKÖY, GIDA, VE, İHTİYAÇ, MAD., SAN., TİC.

ÇATALKÖY GIDA VE İHTİYAÇ MAD. SAN. TİC. Firma Yetkili Girişi Giriş