İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Levent Lunapark
Açıklama :
1975 yılından itibaren lunapark ve eğlence sektörüne eğlence araçları ve ekipmanları üretmekteyiz. Müşterilerimize üretim kalitemizle birlikte mükemmel işçiliğimiz, titiz çalışmalarımız ve eşdeğer referans ürünleri çok uygun fiyatlarla başarılı bir şekilde sunarak hizmet vermekteyiz. Bugün; ülke sınırlarını aşan üretimlerimizle birçok Avrupa ve Asya ülkesine lunapark araçları yapmaktayız. Avrupa kalite standartlarına uygun üretimlerimizle lunapark sektöründe başarımızı kanıtlanmış ve kendimizi kabul ettirmiş bulunmaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26940" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: lunapark, luna park, eğlence, attraction, amusement park ride, amusement rides, ride, amusement, rides, amusement rides, amusement parks, water rides, parks, carnivals, festivals, spare parts, kiddie, family, major, roller coaster, thrill, carousels, türkiye lunapark, crazy dance, kamikaze, ranger, çarpışan arabalar, bumper cars, atlı karınca, merry go round, gondol, discovery, pirate ship, octopus, ahtapot.
Anahtar Kelimeler: Lunapark, manufacturer of lunapark amusement rides in Turkey

Levent Lunapark Firma Yetkili Girişi Giriş