Hazır Giyim Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları : Konfeksiyon Firmaları : Hazır Giyim Firmaları

Firma Ünvanı :
Mehtap Hamile Giyim
Açıklama :
Hamilelik öncesi giyim tarzınızdan vazgeçmek zorunda değilsiniz. Bu keyifli bir o kadar da zor dönemi geçirirken ihtiyacınız olan şıklığı ve rahatlığı size sunuyoruz.
Mağazamızdaki ürünler kalite, konfor ve şıklığı yansıtır. Hem çalışan bayanların ihityaçlarına yönelik klasik çizgiler hem de spor giyinmeyi seven bayanların ihtiyacını karşılayabilceği modelleri bir arada sunuyoruz. Geniş ürün yelpazemiz içinde klasik ve spor kesim olmak üzere yaklaşık 30 farklı pantolon modeli, kapriler, etekler, tulumlar, elbiseler, bluzlar, düz ve baskılı bodyler, abiye elbiseler, organik iç çamaşırları, sabahlıklı pijama ve gecelik takımları, anne adaylarına özel olarak tasarlanmış mayo ve bikiniler, annelik ve bebek bakım kitapları, loğusa döneminde bile ihityaçlarınızı karşılamaya yönelik daha birçok şey bulabilirsiniz.
Anne adaylarının şıklığını ve rahatlığını düşünürken sağlığınıda gözardı etmiyoruz. Ürünlerimizde maksimum düzeyde naturel dokuma kumaşlar kullanıyoruz. Bunun yanında tamamen organik ürünlerimizde mevcut.
Hamileyim; hayatımın en güzel 9 ayını geçireceğim, tarzıma ve modaya uygun hem rahat edip hem de şık görünebileceğim kıyafetlere ihityacım var diyorsanız, sizi mağazamıza bekliyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26885" border="0" alt="Kurumsal Hazır Giyim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İzmit Hamile Giyim Mağazası
Anahtar Kelimeler: İzmit Hamile Giyim, Kocaeli Hamile Giyim, Hamile Giyim, Hamile Giyim Mağazası, Hamile Kıyafetleri, Hamile Çamaşırları, Hamile Ürünleri

Mehtap Hamile Giyim Firma Yetkili Girişi Giriş