Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
DİLPLUS İspanyolca Kursu - İspanyolca Kursları
Açıklama :
DİLPLUS 2008 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana hızlı şekilde büyüyen Dilplus, İstanbul Kadıköy'de hizmet vermektedir.

Güvenilir ve başarılı eğitimci kadrosuyla modern dersliklerde eğitim vermektedir. Kuruluşundan bu yana birçok mezun veren Dilplus, aynı zamanda kurumsal alanda da hizmet vermektedir.

DİLPLUS, İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça , Fransızca, İtalyanca ve yabancılara Türkçe dersleri vermektedir.

Ayrıca TOEFL, IELTS, TOEIC, KPDS, ÜDS, PROFICIENCY sınavlarına hazırlık programlarımız da bulunmaktadır.

Tüm bu eğitimlerden bireysel veya kurumsal olarak faydalanabilirsiniz.



VİZYONUMUZ

Sınırların kaybolduğu, toplumların ve kültürlerin küresel çatı altında buluştuğu çağımızda, iletişimin temel öğesi olan dil, değişen dünyaya açılan kapının anahtarı durumundadır.

DİLPLUS, temel bir ihtiyaç haline gelen yabancı dil eğitiminin eksikliğinden doğan sınırları kaldırmak için farklı eğitim anlayışı ile yola çıktı. Üstlendiğimiz misyon, dünyada yaygın olarak kullanılan dilleri günlük yaşamın her alanında etkin bir şekilde kullanımımızı sağlamaktadır.

En son teknoloji ile donatılmış konforlu sınıflarda eğitiminizi sürdürürken zengin kütüphanemizden, sinema salonundan, internetten ve kulüplerimizdeki diğer faaliyetlerden her gün faydalanabilirsiniz. İlkemiz, modern toplumu oluşturacak bireysel gelişimi arttırmaktır.



İLKELERİMİZ

DİLPLUS, yabancı dili en yüksek standartlarla ve en kısa sürede öğretmeyi kendine ilke edinmiştir.

Bu amacı gerçekleştirebilmek ve öğrencilerinin sonsuz güvenini kazanabilmek için ise "öğrenene kadar eğitim" ilkesini değişmez olarak kabul etmiştir


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26864" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Dilplus Yabanci Dil Egitim Rehberi - ISTANBUL - ANKARA - IZMIR - BURSA - SAKARYA - IZMIT - DIL - KURSU.
Anahtar Kelimeler: ingilizce, almanca, ispanyolca, fransizca, rusca, italyanca, kpds, üds, toefl, ielts, hazirklik, kursu, kadiköy, besiktas, bakirköy, taksim.

DİLPLUS İspanyolca Kursu - İspanyolca Kursları Firma Yetkili Girişi Giriş