Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Reform Makina Sanayi
Açıklama :
Saygıdeğer müşterimiz,

Reform Spor Sistemleri ve İnşaat San. Tic. Ltd. yaklaşık onbeş yıldır Spor sistemleri Sektöründe hizmet vermektedir. Sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri (Araç ve geniş Uzman kadrosuyla) yakından takip ederek, sahip olduğu tecrübesini, ar-ge birikimiyle birleştirerek, sektördeki yüzlerce önemli projeye imzasını atmış, saygın bir firmadır. Şirketimiz uluslararası kalite anlayışını ISO 9001:2000 Kalite belgesi ve yaptığı tesislere alınan FİFA sertifikalarıyla pekiştirmiştir. .

Sevgili Müşterimiz,

Firma olarak ilkemiz; En kaliteli tesisi en uygun şartlarda hizmetinize sunmaktır. Bunu yaparken inşa ettiğimiz tesislerin insan sağlığı ve çevreye uygunluk şartlarına azami derecede dikkat etmekteyiz. . Sahalarda kullandığımız Sentetik Çim Halılar FIFA ve UEFA test raporlarıyla onaylanmış olup bunları teknik şartnamede ve garanti belgelerimizde teyid etmekteyiz.


REFORM deneyimli, dinamik, yeniliklere açık ve yetenekli ekipleriyle böylesi modern tesislere her gün bir yenisini ekleyerek yoluna devam etmektedir.


Hedefimiz Muasır medeniyet seviyesini yakalamış ülkelerdeki gibi her mahalleye bir spor tesisi kazandırmaktır.
Kötü alışkanlıklardan uzak üretken ve sağlıklı nesillerin yetişmesinde kuşkusuz bireysel spor en büyük etkenlerden biridir.
Amacımız güzel ülkemize İnsanlığa ve siz değerli müşterilerimize layık olduğunuz en güzeli sunabilmektir.

Saygılarımızla,
Reform Sports Ltd.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26468" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Reform Makina Sanayi | Halı Saha Makineleri | Çim Makineleri | Tartan Makinası | Kum Makinası
Anahtar Kelimeler: tartan makinesi, halı saha makineleri , finişer, çim makinaları , sentetik çim makineleri , sports flor, EPDM, sand, granule, tartan track, tartan fields, EPDM, tartan flooring, full polyurethane, roll tartan, roll, acrylic floors, sports floors finisher, finisher, sandwich, sandwich surface flooring, tartan machines, tartan machine, acrylic machiners, acrylic machines, çim makineleri , çimmakineleri , suni suni çim makinası , spor zeminleri finişeri , Rms, reform sports, reform, s

Reform Makina Sanayi Firma Yetkili Girişi Giriş