Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
MARPATAŞ
Açıklama :
25 yıldır gittikçe efsaneye dönüşen bir güven…
Size öncülük ederek yarına taşırken, güvenle ileriye bakmanızı, markanızı tüm dış etkenlerden korumanız için size yardımcı olmayı kendine ilke edinmiştir. Kapıdan girdiğiniz andan itibaren, “Adınız, Adımız; Markanız, Markamız” olmuştur.
25 yıldır yerli ve yabancı 7800 firmaya sınaî haklar konusunda hizmet sunmaktayız. Ankara Merkez ofisimiz olmak üzere, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa ve Sivas Şubelerimizle 35 kişilik dinamik, sürekli gelişen ve öğrenen ekibiyle sektöre yön vermeye devam etmekteyiz.
Siz değerli girişimcilerimiz tarafından oldukça yüklü tanıtım ve reklam faaliyetleri ile piyasaya sunulup, hedeflenen değeri kazandıktan sonra firma isminin önüne geçen, tüketici ile aranızdaki güveni sağlamlaştıran markanız, siz gerçek sahipleri tarafından ülkemizde ve hedef pazar seçtiğiniz ülkelerde tescil edilmediği takdirde kolayca tescil ve taklit edilebilmektedir.
Firmanızın bugününü ve yarınını tehlikeye atan bu taklidi önlemek için, ürünlerinizde kullandığınız kişi adları dâhil, sözcükler, şekiller, harfler, sayılar, malların biçimi ve ambalajları gibi çizimle görüntülenebilen veya benzer biçimde ifade edilebilen, baskı yoluyla yayınlanabilen ve çoğaltılabilen her türlü işaretlerin tescilini almanız gerekmektedir. Eğer marka tesciliniz yoksa hiçbir hak talep edemezsiniz.
Zaman değerlidir, onu kaybetmeden doğru yere ulaşmak isterseniz farklılığınızı korumak fikirleriniz ve önerilerinizle yaşamak ve yanınızda “var olduğunu” bildiğiniz bir isim arıyorsanız davet beklemeden gelin!

(Marka Tescili, marka tescil sorgulama, tescilli markalar, marka tescili sorgulama, marka tescil arama, marka tescil işlemleri, marka tescil araştırması, marka patent tescili, yurtdışı marka tescili, endüstriyel tasarım tescili, faydalı model tescili, tescil sonrası hizmetler, devir, adres değişikliği, markaların takibi, marka araştırmaları)


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26453" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Marka, Patent, Endüstriyel Tasarim Tescili, Sorgulama, Yenileme, Itiraz islemlerinizi 25 senelik birikimiyle Türk Patent Enstitüsünde hizli ve güvenilir sekilde sizin adiniza yapar.
Anahtar Kelimeler: Marka Tescili, marka tescil sorgulama, tescilli markalar, marka tescili sorgulama, marka tescil arama, marka tescil islemleri, marka tescil arastirmasi, marka patent tescili

MARPATAŞ Firma Yetkili Girişi Giriş