Fuar ve Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
3 BOYUTLU TASARIM VE PROJE
Açıklama :
Bizler Proje Yardım Ekibi olarak uzman ve deneyimli kadromuz ile çağdaş ve modern tasarımlar yaratıp projelendirmekteyiz.

Firmalara maliyet analizleri , proje etapları , imalat detayları ve maliyet hesaplamaları gibi pek çok konuda da danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.

Proje Yardım Ekibi Freelance olarakta internet üzerinden çalışmalarınızı gerçekleştirmektedir.

Her sektöre hizmet vermemize rağmen , uzmanlık alanımıza giren ve çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettirdiğimiz başlıca proje alanlarımız :
- Fuar stantları ( Her sektör için stand projeleri )
- İnşaat Sektörü ( Toplu konut veya villa projeleri , daire tasarımları , bahçe dizaynları , mutfak , banyo , yaşam alanları , yatak odaları , çocuk odaları ve her türlü mobilya tasarımları v. b )
- İş yerleri ( Alışveriş merkezleri , iş hanları , ofisler , bankalar , okul ve kolejler , hastane projeleri , restorant , cafe , bar , oteller v. b )
- Mağazalar ( Kuyum , tekstil , gıda v. b pek çok sektör için projeler )


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26443" border="0" alt="Kurumsal Fuar ve Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bizler Proje Yardım Ekibi olarak uzman ve deneyimli kadromuz ile çağdaş ve modern tasarımlar yaratıp projelendirmekteyiz.
Anahtar Kelimeler: proje, çizim, cizim, ödev, odev, perspektif, 3boyut, 3d, autocad, 3dmax, fuar, stand, tasarım, iç mimarlık, iç mimar, mimarlık, dekorasyon, mobilya, öğrenci, eskiz, pafta, sunum, mutfak, banyo, salon, yatak odası

3 BOYUTLU TASARIM VE PROJE Firma Yetkili Girişi Giriş