Kuru Temizleme Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları : Temizlik Endüstrisi Firmaları : Temizlik Hizmetleri Firmaları : Kuru Temizleme Firmaları

Firma Ünvanı :
ANTALYA LARA KURU TEMİZLEME
Açıklama :
Lara Kuru Temizleme Hizmetlerimiz . . .

Bireysel Hizmetlerimiz (Kişiye Özel):

Giyimine özen gösteren ve özel hizmetler talep eden kişilere özgü "Business Class" hizmet seçeneğimizdir. Pantolon, gömlek, kazak vb. kıyafetlerde isteğe göre ambalaj yapılabilmektedir.

Ev Tekstili Temizleme ve Bakım:

Perde çeşitleri (kadife, keten, ipek, saten, tül, vb. ) yorgan, battaniye, yatak örtüsü, koltuk kılıfı, her türlü masa örtüsü, pike, halı çeşitleri (el halısı, makina halısı, çin halısı). Ayrıca masa örtüsü, sehpa örtüsü vb. ev eşyalarınız kolalı ütü yapılır.

Özel Numune ve Test Çalışmaları:

Tekstil sektöründe üretim yapan firmaların mamül yapımında kullandıkları kumaş, deri, imitasyon, vb. aksesuarların temizleme ve kullanımıyla ilgili testlerin yapılarak raporların hazırlanması.

Abiye ve Lüks Kıyafetler:

Gündelik hayat dışında kullandığınız özel gece elbiseleri, gelinlik, tuvalet, güderi, nubuk derili giysi ve aksesuarlarınız özel kimyasallarla temizlenir.



Kurumsal Hizmetlerimiz:

Tanıtım ve organizasyon şirketlerine ait giysi ve diğer tekstil ürünleri, şirket çalışanlarına ait özel kıyafetlerin özel fiyatlarla temizleme ve servis hizmeti sağlamaktayız.





Sevgi ve Saygılarımızla ,

Lara Kuru Temizleme Ailesi


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26233" border="0" alt="Kurumsal Kuru Temizleme Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ANTALYA LARA KURU TEMİZLEME firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ANTALYA, LARA, KURU, TEMİZLEME

ANTALYA LARA KURU TEMİZLEME Firma Yetkili Girişi Giriş