Bisiklet Motosiklet Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Bisiklet Motosiklet Firmaları

Firma Ünvanı :
Barutcu Bisiklet Motorsiklet Ticaret Sanayi A.Ş.
Açıklama :
1977 yılında Barutcu Ticaret ünvanı ile kurulan firmamız, ilk etap da bisiklet, motorsiklet ve yedek parça bayilikleri ile bisiklet ve motorsiklet sektörüne toptan ve perakende olarak ilk adımını atmıştır. 1999 yılı itibariyle genç ve dinamik kadrosuyla, küreselleşen dünyada gelişen teknolojilerin yakın takipçisi olup, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmeti en uygun koşullarla sunmayı kendine hedef edinen firmamız bisiklet ve moped yedek parça ithalatına başlamıştır.

Sektöründe faaliyetini sürdüren firmamız genişleyen iç hacmi ile 2000 yılında Barutcu Bisiklet Motorsiklet Ticaret Sanayi A. Ş. ünvanını alarak yeni yapılanmaya girmiştir. Bu yapılanma ile firmamız kendini sektöre kabul ettirerek hızla Türkiye genelinde yayılmıştır. Hızla kurumsallaşmanın yaşandığı firmamızda sürekli daha mükemmele ulaşmak ve değişimlere ayak uydurma çabalarımızın tek gayesi, kaliteli ürün ve hizmetin müşterilerimize sunarak memnuniyeti artırmaktır. Sektörde geçen süre içinde Türkiye’nin bir çok ilinde satış ağı oluşturmuş olup, yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde hak ettiği lider ve öncü firma statüsünü kazanmıştır.

Müşteri memnuniyetini esas alan çalışma anlayışı ile ürün ve hizmette kaliteyi, en uygun şartlarda sizlere sunma amacında olan Barutcu A. Ş. yıllar boyunca oluşan tecrübe ile oluşturulmuş olan Ürün Politikası ile satış yapmayı ve bu ürün politikasından taviz vermemeyi ilke edinmiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26094" border="0" alt="Kurumsal Bisiklet Motosiklet Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Barutcu Bisiklet Motorsiklet Ticaret Sanayi A.Ş. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Barutcu, Bisiklet, Motorsiklet, Ticaret, Sanayi, A.Ş.

Barutcu Bisiklet Motorsiklet Ticaret Sanayi A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş