Kesintisiz Güç Kaynakları Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Kesintisiz Güç Kaynakları Firmaları

Firma Ünvanı :
DigiPower Elektronik San ve Tic
Açıklama :
DigiPower , 1999 yılında Türk sanayinin geleceğinde güç elektroniğinin büyük rol oynayacağını öngörerek, kesintisiz güç kaynaklarında faaliyet göstermek amaçlı kuruldu. Daha sonraki yıllarda KGK 'nın üretimini gerçekleştirdi.
Kuruluşundan günümüze kadar üretim ve hizmet alanında en yüksek kaliteyi ilke edinen DigiPower , güçlü bir know-how ve üretim kültürü anlayışı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
ISO 9002 güvencesi ile üretilen cihazlarımızın çağımız teknolojisini yakalamış olmasından, 365 gün 24 saat Türkiye’nin elektrik kaynaklı problemlerini çözmeyi hedeflemekten ve birikimizi müşterilerimiz ile paylaşmaktan gururluyuz.

KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI üretiminde uzmanlaşan ‘’DigiPower '' adı, ‘’güvenli, düzenli ve temiz elektrik’’ kavramları ile özdeşleşmiştir.

KGK'nın yanısıra, Regülatör, doğrultucu, gibi ürünlerde de kamu, askeriye, tıp, finans, bilgisayar ve tekstil sektöründe uygulamalar gerçekleştirdi. DigiPower başlıca ürünleri ; Kesintisiz Güç Kaynakları, Redresörler , Aküler, Gerilim Regülatörleri olarak sayılabilir.


Kesintisiz Güç Kaynakları (Line-İnterkatif) : 650VA – 2200VA
Kesintisiz Güç Kaynakları (On-line) : 1 kVA – 500 kVA
Servoelektronik Gerilim Regülatörleri : 1-300 kVA
Bakımsız Kuru Tip Aküler 7-200 Ah
Redresör/Akü şarj cihazları 12VDC-110VDC / 10 -200 A
Kesintisiz Güç Kaynaklarımız PWM ve IGBT teknolojisi ile üretilmiş, sinüs dalga çıkışlı, statik by-pass’lı , çıkış izolasyon trafolu ON-LİNE sistemlerdir. Bütün sistemlerimiz 2 yıl sistem garantisi ve 10 yıl yedek parça garantisine sahiptirler. Sistemlerimizde tamamen bakımsız kuru tip uzun ömürlü (5-7 yıl) akü grubu kullanılmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26000" border="0" alt="Kurumsal Kesintisiz Güç Kaynakları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: DigiPower Elektronik San ve Tic firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: DigiPower, Elektronik, San, ve, Tic

DigiPower Elektronik San ve Tic Firma Yetkili Girişi Giriş