Online Alışveriş Siteleri Şirketleri

Sektör : Alışveriş Merkezleri Firmaları : Online Alışveriş Siteleri Firmaları

Firma Ünvanı :
DENİZLİ İLETİŞİM
Açıklama :
Denizliiletisim. com; DENİZLİ İLETİŞİM ELEKTRONİK TİCARET ve SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ bünyesinde 2008 yılında çalışmalarına başlamış olup, Denizli merkezli online alışveriş sitesidir.

Denizliiletisim. com’un vizyonu; ulaştığı başarılı konumunu sürekli geliştirerek, e-ticaret sitelerinde Türkiye'de en iyi olmak, dinamik ve yetkin kadrosuyla, sağduyulu, müşteri odaklı yaklaşımıyla “mükemmel hizmet şirketi olmak” tır.

Denizliiletisim. com; özgün hizmet anlayışı ve güncel teknoloji kullanımıyla müşterilerinin beklentilerine birebir cevap veren sanal alışveriş hizmetini sağlamayı misyon olarak belirlemiştir.

Denizliiletisim. com’da ilk hedef müşteri güvenliğidir ve bu güvenliği sağlamak için gerekli tüm önlemler alınmıştır. Alışverişinizin tüm süreçlerinde Denizliiletisim. com Müşteri Hizmetlerine 10. 00- 20. 00 saatlerinde online veya elektronik posta yoluyla ulaşabilirsiniz. Mesai saatleri dışındaki tüm sorularınız ilk iş günü içerisinde cevaplandırılmaktadır.

Denizliiletisim. com ailesi olarak iyi alışverişler dileriz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25845" border="0" alt="Kurumsal Online Alışveriş Siteleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: DENİZLİ İLETİŞİM firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: DENİZLİ, İLETİŞİM

DENİZLİ İLETİŞİM Firma Yetkili Girişi Giriş